Antena Meniu Search
x

UPDATE ALERTĂ pe aeroportul Zaventem din Bruxelles! Două avioane, vizate de amenințări cu bombe

Ameninţări cu bombă au fost semnalate la bordul a două avioane care urmează să aterizeze în scurt timp la Bruxelles, pe Aeroportul Internaţional Zaventem.

UPDATE 21.30 Cele două avioane de pasageri, care au fost vizate de amenințări cu bombe, au aterizat cu bine, unul pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, altul în Toulouse, Franța, unde a fost deviat, anunță presa locală.

"După o anchetă, procuratura a constatat că nu există nici o amenințare, situația a revenit la normal, avioanele vor zbura la timp", a anunțat și postul de televiziune belgian.

Unul dintre zboruri decolase din Oslo și aparținea companiei aeriene scandinave SAS. Al doilea este un avion al companiei marocane Air Arabia.

Avionul Air Maroc care a fost deviat spre Toulouse a raportat o urgență medicală și la aterizare a fost așteptat de un echipaj de prim ajutor.

Ştirea iniţială

Ameninţări cu bombă au fost semnalate la bordul a două avioane care urmează să aterizeze în scurt timp la Bruxelles, pe Aeroportul Internaţional Zaventem.

Procurorii federali tratează cu seriozitate aceste ameninţări.

Potrivit primelor informații, una dintre bombe ar fi vizat un zbor de la Oslo către Bruxelles.

Alertele cu bombă au fost transmise prin radio, din aeronave către turnul de control din Bruxelles. Este încă neclar care sunt companiile aeriene implicate în acest incident, însă cel mai probabil aeronavele transportă zeci de pasageri fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » UPDATE ALERTĂ pe aeroportul Zaventem din Bruxelles! Două avioane, vizate de amenințări cu bombe