Antena Meniu Search
x

Urarea lui Zelenski de ziua soţiei sale, Olena: ''Îţi doresc un lucru. Ca ziua victoriei poporului asupra orcilor să vină curând în viaţa ta"

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a felicitat luni soţia, pe Olena Zelenska, pentru împlinirea vârstei de 45 de ani, i-a mulţumit pentru sprijin şi i-a urat o victorie rapidă a Ucrainei împotriva Rusiei, transmite EFE, citat de Agerpres''Îţi doresc UN lucru. Ca ziua victoriei POPORULUI asupra ORCILOR să vină curând în viaţa ta. În viaţa noastră... În viaţa tuturor persoanelor'', a spus Zelenski. 

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 14:50

Mesajul transmis de Zelenski de ziua soţiei sale, Olena: ''Îţi doresc un lucru. Ca ziua victoriei poporului asupra orcilor să vină curând în viaţa ta"
Mesajul transmis de Zelenski de ziua soţiei sale, Olena: ''Îţi doresc un lucru. Ca ziua victoriei poporului asupra orcilor să vină curând în viaţa ta" - Getty Images

''Draga mea OV (Olena Volodimirivna), vreau să-ţi mulţumesc. Pentru că exişti. În viaţa mea. Pentru că eşti aici, acum. Pentru încrederea ta în Ucraina şi în Victorie. Pentru că mă faci mai puternic. Pentru toţi anii, orele, minutele... şi încă o dată pentru ACEST an. Pentru felul în care reprezinţi Ucraina'', a scris Zelenski pe Telegram.

Şeful statului ucrainean i-a mai mulţumit soţiei sale pentru cei doi ''copii minunaţi'' pe care îi au împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Zelenski i-a mulţumit pentru sprijin şi i-a urat o victorie rapidă a Ucrainei împotriva Rusiei

''Îţi doresc UN lucru. Ca ziua victoriei POPORULUI asupra ORCILOR să vină curând în viaţa ta. În viaţa noastră... În viaţa tuturor persoanelor'', a adăugat el.

Agenţia de presă Unian a subliniat că Zelenska a fost un adevărat sprijin pentru Zelenski în cariera lui politică, în pofida faptului că, la început, ea nu dorea ca soţul ei să candideze la scrutinul prezidenţial.

La 25 ianuarie, când şeful statului ucrainean a împlinit 45 de ani, Zelenska i-a trimis soţului ei o scrisoare de felicitare în care a subliniat că, în ciuda celor întâmplate în ultimul an, odată cu invazia rusă în Ucraina, soţul ei continuă să fie aceeaşi persoană pe care a cunoscut-o când aveau amândoi 17 ani, deşi ''în realitate, ceva s-a schimbat, (pentru că) zâmbeşti mai puţin''. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Urarea lui Zelenski de ziua soţiei sale, Olena: ''Îţi doresc un lucru. Ca ziua victoriei poporului asupra orcilor să vină curând în viaţa ta"