Antena Meniu Search
x

Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani în a 336-a zi de război. Germania i-a făcut un cadou: tancuri Leopard 2

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a împlinit 45 de ani, în a 336-a zi de război. Cu prilejul aniversării sale, Olena Zelenska a postat un mesaj pe Twitter: "Vreau să zâmbesc alături de tine pentru totdeauna. Dă-mi această ocazie".

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 16:34

Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani în a 336-a zi de război. Germania i-a făcut un cadou: tancuri Leopard 2
Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani în a 336-a zi de război. Germania i-a făcut un cadou: tancuri Leopard 2 - Profimedia Images

Pe 25 ianuarie, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a împlinit 45 de ani. Soția sa, Olena Zelenska, a postat un mesaj înduioșător pe Twitter, cu prilejul aniversării liderului de la Kiev. 

"Îți doresc să ai mai multe motive să zâmbești și știi de ce este nevoie. Cu toții știm. Ești suficient de încăpățânat, dar principalul lucru este să fii sănătos. Așa că, te rog, fii sănătos! Vreau să zâmbesc lângă tine pentru totdeauna. Dă-mi această ocazie!", a scris Olena Zelenska.

"Sunt adesea întrebată despre cum s-a schimbat anul acesta. Și mereu răspund: Nu s-a schimbat. El este același. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam șaptesprezece ani. Dar, de fapt, ceva s-a schimbat, acum zâmbești mult mai puțin”, a mai scris prima-doamnă a Ucrainei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cadou de ziua lui Zelenski: tancuri Leopard

Tot astăzi, de ziua președintelui ucrainean, Germania a confirmat că va trimite tancuri Leopard în Ucraina. Decizia Berlinului deschide calea şi pentru alte ţări, cum ar fi Polonia, Spania şi Norvegia, de a-şi trimite stocurile de tancuri Leopard către Ucraina.

Ucraina spune că are nevoie urgentă de aceste tancuri grele. Kievul mai are puţine tancuri, iar majoritatea sunt de din perioada sovietică. Pe lângă faptul că ucrainenii se tem tot mai mult că Moscova intenționează să lanseze o nouă ofensivă majoră în lunile următoare, Kievul și mulți dintre aliații săi cred că războiul se va încheia mai repede dacă Rusia este înfrântă pe câmpul de luptă în urma contraofensivei ucrainene pentru a recâştiga teritoriul pierdut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri externe » Volodimir Zelenski împlinește 45 de ani în a 336-a zi de război. Germania i-a făcut un cadou: tancuri Leopard 2