Antena Meniu Search
x

Video Vănătoare de comori în sălbăticia din Utah. Sute de oameni au pornit în căutarea celor 10 mii de dolari ascunşi într-un cufăr

Pentru al doilea an la rând, doi prieteni au ascuns un cufăr cu bani în Munţii Wasatch, iar sute de oameni, inclusiv familii întregi au pornit deja în căutarea comorii. În interiorul cufărului, aventurierii vor găsi 10 mii de dolari, o sumă de două ori mai mare ca în anul precedent.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 17:02

Vezi și

Organizator vânătoare de comoară: Îngropăm o comoară din nou. Este al doilea an. Va fi mai dificil în acest an. Am scris o poezie care vă poate duce direct la comoară dacă o puteţi descifra. În fiecare săptămână vom veni cu indicii noi.

Goana după comori s-a reluat în Utah. John Maxim şi David Cline au continuat tradiţia începută din dorinţa de a le oferi o distracţie familiilor în perioada pandemiei şi au ascuns alţi 10 mii de dolari, alături de alte alte câteva obiecte preţioase. 

David Cline, organizator vânătoare de comoară: Este o plăcere să primeşti poze şi clipuri de la familii care pleacă la vânătoare. Sunt familii care vin cu dube şi toţi copiii au lanterne frontale pe cap pentru că se gândesc că au găsit soluţia.

John Maxim, organizator vânătoare de comoară: Am primit un mesaj de la o mamă singură cu trei copii care mi-a spus că este prima după-amiază în care nu au vrut să se joace pe consolă toată ziua.

Anul trecut, comoara cu 5 mii de dolari a fost găsită în doar patru zile. John şi David sunt convinşi că acum au ascuns cufărului mai bine şi dau asigurări că este o zonă sigură, unde se poate ajunge şi în sandale. 

Organizator vânătoare de comoară: Dacă aveţi senzaţia că vă aflaţi într-un loc periculos, probabil nu este acolo. Aveţi grijă. Rămâneţi în siguranţă şi distraţi-vă!

Sute de aventurieri au pornit deja la drum, încrezători că au desluşit misterul şi pot găsi comoara:

"Sperăm să putem găsi comoara îngropată aici"

"Am avut o teorie destul de bună cu privire la locul unde ar putea fi ascunsă"

"Avem la noi multe lanterne şi multă apă"

Un bărbat a avut însă nevoie de intervenţia echipelor de salvare după ce un bolonav de pe o stâncă i-a căzut peste picior. Autorităţile le cer oamenilor să se asigure că nu pleacă singuri în această aventură şi că au apă şi lanterne. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Vănătoare de comori în sălbăticia din Utah. Sute de oameni au pornit în căutarea celor 10 mii de dolari ascunşi într-un cufăr