Antena Meniu Search
x

"Vești bune". Armata ucraineană anunță că a distrus mai multe ținte militare rusești pe Insula Șerpilor

Armata ucraineană a anunţat că a distrus mai multe poziţii şi arme ale trupelor ruse de pe Insula Şerpilor din Marea Neagră, relatează CNN.

de Redactia Observator

la 23.06.2022, 12:05

"Vești bune". Armata ucraineană anunță că a distrus mai multe ținte militare rusești pe Insula Șerpilor
"Vești bune". Armata ucraineană anunță că a distrus mai multe ținte militare rusești pe Insula Șerpilor - Facebook

Insula Şerpilor este ocupată de Marina Rusă încă de la începutul războiului, iar operaţiunea forţelor ucrainene împotriva inamicului continuă, anunţă armata ucraineană.

Sergii Bratciuk, purtătorul de cuvânt al administraţiei militare regionale Odesa, a declarat pe Telegram:  ”Veşti bune... armata noastră a lovit un alt sistem de rachete de tip Pantsir”.

Pantsirul este o armă de apărare aeriană pe care ruşii au trimis-o pe Insula Şerpilor. ”Există confirmarea din partea armatei cu privire la înfrângerea ţintelor militare ale garnizoanei ruse temporare”, a spus Bratciuk.

Ce obiective au distrus ucrainenii pe Insula Șerpilor

Pe acelaşi subiect

”Vorbim de două complexe de rachete şi tunuri antiaeriene, de o staţie radar, mai multe unităţi de vehicule şi mai mulţi militari”, a adăugat el.

Miercuri, direcţia de informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării a precizat că ”operaţiunea va continua până la eliberarea totală a Insulei Şerpilor”.

Comandamentul operaţional sudic al armatei a anunţat marţi că a lansat ”atacuri direcţionate prin folosirea diferitelor forţe” pe insulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Vești bune". Armata ucraineană anunță că a distrus mai multe ținte militare rusești pe Insula Șerpilor