Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Un diplomat nord-coreean deconspiră PLANURILE DIABOLICE ale dictatorului Kim Jong-UN

Un diplomat nord-coreean, adjunctul ambasadorului țării sale la Londra, care a dezertat anul în Coreea de Sud, împreună cu familia sa, a dezvăluit planurile diabolice ale dictatorului de la Phenian, Kim Jong-UN.

Un diplomat nord-coreean, adjunctul ambasadorului țării sale la Londra, care a dezertat anul în Coreea de Sud, împreună cu familia sa, a dezvăluit planurile diabolice ale dictatorului de la Phenian, Kim Jong-UN.

Potrivit lui Tae Yong-Ho, care, timp de 10 ani, a fost responsabil în Ambasada de la Londra cu promovarea imaginii țării sale în rândul britanicilor, Coreea de Nord are ca țintă pentru 2017 dezvoltarea unei rachete balistice intercontinentale capabilă să transporte un focos nuclear și a cărei rază de acțiune să atingă Statele Unite ale Americii, scrie Life.ru

Thae a fost ultimul din rândul mai multor oficiali nord-coreeni care au decis să fugă din țară. La începutul lui 2016, un oficial al partidului comunist a fugit de la un post din Rusia, împreună cu familia sa. Conform unei surse a ziarului JoongAng Ilbo, oficialul a fugit din cauza presiunilor care se făceau asupra lui pentru a găsi surse de finanțare externă pentru Coreea de Nord.

La momentul respectiv, liderul Kim Jong-un a fost extrem de înfuriat de aceste gesturi și a cerut familiilor diplomaților să se întoarcă la Phenian.

Misiunea lui Thae era să informeze britanicii că acțiunile nord-coreenilor sunt prost relatate și greșit înțelese. „Dacă oamenii din această țară sau din America, ar ști că este o țară în lume cu educație gratuită, case gratuite, asistență medicală gratuită, atunci s-ar mai gândi puțin. De aceea mass-media inventează toate aceste povești teribile, șocante, înspăimântătoare despre țara mea”, a spus Thae într-un discurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Un diplomat nord-coreean deconspiră PLANURILE DIABOLICE ale dictatorului Kim Jong-UN