Antena Meniu Search
x

VIDEO. Momentul în care un depozit de combustibil a luat foc în Belgorod, lângă graniţa Rusiei cu Ucraina. Ruşii îi acuză pe ucraineni că au lansat atacul

Un incendiu a izbucnit la un depozit de combustibilul din oraşul rus Belgorod, situat în apropiere de graniţa cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional Viaceslav Gladkov, la două zile după ce provincia a fost zguduită de explozii la un depozit de arme. Gladkov a acuzat elicopterele militare ucrainene că au atacat depozitul, informează BBC.

de Redactia Observator

la 01.04.2022, 09:44

VIDEO. Momentul în care un depozit de combustibil a luat foc în Belgorod, lângă graniţa Rusiei cu Ucraina. Ruşii îi acuză pe ucraineni că au atacat oraşul

Viaceslav Gladkov a declarat, vineri dimineaţă, pe canalul său Telegram, că incendiul a fost cauzat de lovituri aeriene a două elicoptere ucrainene.

"Incendiul de la depozitul de petrol a avut loc în urma unei lovituri aeriene a două elicoptere ale forțelor armate ale Ucrainei, care au pătruns pe teritoriul Rusiei la o altitudine joasă. Nu există victime.

Pe acelaşi subiect

Toate resursele sunt disponibile pentru stingerea incendiului. Ministerul Situațiilor de Urgență încearcă să localizeze incendiul cât mai curând posibil. Populația nu este în pericol", a anunţat Gladkov pe Telegram.

Gladkov a declarat săptămâna aceasta că se crede că exploziile de la depozitul de arme sunt rezultatul unui alt incendiu, deşi a precizat că autorităţile regionale aşteaptă confirmarea din partea Ministerului Apărării.

Ucraina nu a revendicat responsabilitatea pentru niciunul dintre incidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Momentul în care un depozit de combustibil a luat foc în Belgorod, lângă graniţa Rusiei cu Ucraina. Ruşii îi acuză pe ucraineni că au lansat atacul