Antena Meniu Search
x

Băiat de 14 ani acuzat de crimă după ce ar fi înjunghiat de 114 ori o adolescentă, în Statele Unite ale Americii

Aiden Fucci, un băiat de numai 14 ani, din Jacksonville, Florida, a fost pus oficial sub acuzare pentru comiterea unei crime, după ce ar fi înjunghiat de 114 ori o adolescentă de numai 13 ani.

de Redactia Observator

la 28.05.2021, 08:50

Băiatul suspectat şi adolescenta ucisă au crescut în acelaşi cartier
Băiatul suspectat şi adolescenta ucisă au crescut în acelaşi cartier - St John's County Sheriff's Office via Fox News
  • Băiatul acuzat de crimă ar putea fi eliberat condiţionat când împlineşte 25 de ani.

Trupul neînsufleţit al lui Tristyn Bailey a fost descoperit la începutul lunii mai, într-o pădure situată la circa 30 de kilometri de Jacksonville.

Conform Fox News, anchetatorii au stabilit că adolescenta a fost înjunghiată de 114 ori, iar cuţitul cu care a fost înjunghiată a fost descoperit înfipt în scalpul victimei.

Tristyn Bailey a fost găsită moartă la doar câteva ore după ce rudele sale au dat-o dispărută. Anchetatorii l-au luat la ochi imediat pe Aiden Fucci, după ce acesta s-ar fi lăudat în faţa unor prieteni tocmai că ar urma să ucidă pe cineva, prin înjunghiere, şi ar urma să-i abandoneze trupul neînsufleţit într-o pădure.

Băiatul suspect de crimă ar putea fi eliberat condiţionat când împlineşte 25 de ani

Prietenii lui Aiden nu s-au sesizat în legătură cu planul malefic al acestuia, lucru semnalat inclusiv de procurorul R. J. Larizza, care a precizat că "este îngrijorător faptul că tânărul nu a fost luat în serios de apropiaţi".

Dacă este găsit vinovat de comiterea crimei, Aiden Fucci ar urma să fie condamnat la închisoare pe viaţă. Totuşi, din cauza vârstei fragede, băiatul ar putea să ceară eliberarea condiţionat încă din momentul în care împlineşte 25 de ani, ceea ce înseamnă că ar putea să stea închis doar ceva mai mult de 10 ani pentru crima comisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiat de 14 ani acuzat de crimă după ce ar fi înjunghiat de 114 ori o adolescentă, în Statele Unite ale Americii