Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şase cutremure neobişnuite în Ialomiţa, în doar câteva ore. Seismele s-au produs la adâncimi foarte mici

Şase cutremure neobişnuite s-au produs duminică în Ialomiţa, în decurs de câteva ore. Toate cele şase seisme au avut loc la adâncimi foarte mici. 

de Redactia Observator

la 08.10.2018 , 08:15

Şase cutremure neobişnuite în Ialomiţa, în doar câteva ore. Seismele s-au produs la adâncimi foarte mici Şase cutremure neobişnuite în Ialomiţa, în doar câteva ore. Seismele s-au produs la adâncimi foarte mici

Şase cutremure neobişnuite s-au produs duminică în Ialomiţa, în decurs de câteva ore. Toate cele şase seisme au avut loc la adâncimi foarte mici. 

Seria cutremurelor din Ialomiţa a încept la ora 14.15, cu un seism de magnitudine 2,1 grade pe Richter, produs la doar 9 kilometri adâncime. 

Al doilea a avut loc 7 minute mai târziu. A avut 2,2 grade pe scara Richter şi s-a produs la 13 kilometri adâncime. 

Articolul continuă după reclamă

Al treilea seism s-a produs la ora 14.36, cu o magnitudine de 2,9 pe scara Richter.

Pe acelaşi subiect

Cel de-al patrulea cutremur produs în Ialomiţa a avut magnitudinea 2 pe scara Richter şi a fost înregistrat la ora 15.30.

Epicentrul seismului a fost localizat la 12 kilometri adâncime, anunţă INFP. 

Al cincilea seism s-a produs la 18.09, tot în Ialomiţa, la 13 kilometri adâncime. A avut magnitudinea 3 pe scara Richter.

Două ore mai târziu s-a mai produs un nou seism, al şaselea, de 2 grade pe Richter. Cutremurul a avut loc la ora 20.29, la 11 kilometri adâncime. 

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie, relatează INFP.

Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).   

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Şase cutremure neobişnuite în Ialomiţa, în doar câteva ore. Seismele s-au produs la adâncimi foarte mici