Antena Meniu Search
x

Video "Am pierdut legătura cu ea. Sper doar să fi ajuns undeva sigur." Mărturia unei românce care are prieteni în Ucraina

"Am pierdut legătura cu ea. Sper doar să fi ajuns undeva sigur." Este mărturia cutremurătoare a unei românce care are prieteni în Rusia. Vladimir Putin a declanșat război împotriva Ucrainei. Liderul de la Kremlin a anunțat acțiuni militare în regiunea separatistă Donbas, într-un discurs-surpriză înregistrat luni și difuzat joi dimineață. În tot acest timp, ucrainienii încearcă cu disperare să fugă din calea războiului. 

de Mihaela Uretu

la 25.02.2022, 09:48

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imagini cu bombardamentele Rusiei împotriva Ucrainei au împânzit Internetul încă de la primele ore ale dimineţii. Teroare a pus stăpânire peste ucrainieni, care încearcă cu disperare să fugă din calea războiului. Pe Fii Observator am primit imagini surprinse de oamenii disperaţi. 

Via Fii Observator: Am primit o filmare din Kiev care este absolut horror. Se poate vedea cu siguranţă persoana decedată care cel mai probabil mergea pe bicicletă fără să se gândească că o să moară făcând asta. Filmarea este făcuta în Kiev la câţiva paşi de locul în care prietena mea locuieşte. Împreună cu familia încearcă să găseasca un loc sigur. Am vorbit cu ea în această dimineaţă şi mi-a explicat că este absolut haos în Kiev. Lumea încearcă să fugă şi să se adăpostească. Şi din păcate mulţi nu au reuşit, cum este şi persoana din imagine. Ea este ucraineancă şi mi-a zis că în momentul de faţă gândirea lor ca popor este că vor încerca să lupte pentru ţara lor indiferent de cât de greu o să fie. Problema este că am pierdut legătura cu ea. Sper doar să fi ajuns undeva sigur.

Via Fii Observator: Imaginile acestea au fost surprinse în această dimineață în Cerkasî. O colegă de la muncă are domiciliul acolo şi ne-a trimis filmarea. 

Pe acelaşi subiect

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început cu anunțul lui Vladimir Putin, care a ordonat joi dimineață armatei ruse să efectueze o operațiune militară specială în regiunea Donbas. "Este teritoriul nostru", a spus președintele rus.

Liderul de la Kremlin a îndemnat forțele ucrainene să depună armele și să plece acasă, informează CNN. Președintele rus a avertizat că toată responsabilitatea pentru orice potențială vărsare de sânge va reveni conștiinței guvernului ucrainean și a spus că este încrezător că militarii ruși își vor îndeplini datoria.

La scurt timp după difuzarea discursului au început să apară informații despre explozii în mai multe orașe ucrainene.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » "Am pierdut legătura cu ea. Sper doar să fi ajuns undeva sigur." Mărturia unei românce care are prieteni în Ucraina