Antena Meniu Search
x

Video CFR a uitat de pandemie: Vagoane supraaglomerate şi oameni fără mască. "Problema, probabil, a fost că a lipsit un vagon"

CFR pare să fie ieşit din pandemie. În imaginile trimise pe Fii Observator, călătorii ne arată cum pe ruta Bucureşti-Caracal, un tren a circulat cu vagoane supraaglomerate şi oameni care nu purtau masca de protecţie. În acelaşi timp, azi au început să circule "trenurile soarelui" spre litoral. Sunt mai multe decât până acum şi vor circula până în toamnă.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 22:02

Vezi și

Ruta Bucureşti-Caracal. Două bilete, acelaşi loc, două vagoane diferite. Doar că un vagon nu există. Aşa că oamenii fac cu schimbul ca să stea pe scaun. Despre distanţare de pandemie nici nu poate fi vorba în tren. Zeci de oameni stau lipiţi unul de altul, din lipsă de spaţiu.  

Cătălin Radu, călător: Fără măşti, foarte aglomeraţi şi nu au frică de nimic pentru că nimeni nu le zice nimic. Domnul controlor, filmat cu camera ascunsă de către mine, mi-a relatat faptul că la CFR nu mai există distanţare socială de un an de zile. 

Călătorii care aveau bilete cumpărate pentru trei vagoane au fost înghesuiţi în două. 

Ovidiu Vizante, dir. CFR Călători: De vândut, nu s-a vândut peste 100%. Problema, probabil, a fost aceasta, că a lipsit un vagon. Şi atunci, dacă s-au vândut şi pentru vagonul 3, iar acesta s-a defectat...

Pe acelaşi subiect

Au început să circule "trenurile soarelui" spre litoral, până pe 6 septembrie

Iar dacă ieri vagoanele au arătat ca pe vremuri, azi, în prima zi în care au început să circule "trenurile soarelui" spre litoral era deja altă viaţă. Până în 6 septembrie, 12 astfel de trenuri ajung din Bucureşti pe litoral zilnic. În total, din toată ţara sunt 40.

Ovidiu Vizante, dir. CFR Călători: Pentru partea de litoral, se pare că trenul este în continuare principala opţiune de călătorie. 

Cea mai lungă rută, până la Mangalia, are peste 1.000 de kilometri şi porneşte tocmai din Satu Mare. Un drum de aproape 20 de ore, pentru care călătorii dau puţin peste 150 de lei pe un bilet la clasa a II-a. Două ore durează călătoria pe traseul Bucureşti-Constanţa, iar un bilet costă mai puţin de 60 de lei. Cu doar 20 de lei în plus ajung la mare şi turiştii veniţi de la Braşov. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » CFR a uitat de pandemie: Vagoane supraaglomerate şi oameni fără mască. "Problema, probabil, a fost că a lipsit un vagon"