Antena Meniu Search
x

Video Cuibul unei berze dă bătăi de cap autorităţilor din judeţul Braşov: Îşi aruncă vina de la unii la alţii şi nimeni nu face nimic, iar noi rămânem cu paguba

Vremea rea din ultimele zile a stricat şi cuibul une berze care se afla pe stâlpul din faţa unei case, din satul braşovean Breaza. Podul casei peste care a căzut a fost distrus, însă autorităţile ridică din umeri şi spun că proprietarul casei nu o să fie despăgubit.

de Mihaela Uretu

la 22.07.2021, 16:47

  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incidentul a avut loc joi dimineaţă în satul Breaza, de lângă Făgăraş. Din cauza vremii nefavorabile din ultimele zile, cuibul păsărilor a cedat şi a căzut peste acoperişul unei locuinţe pe care l-a stricat. Proprietarii spun că acum au rămas cu paguba produsă din cauza inconştienţei organelor competente. 

Mioara via Fii Observator: Cuibul berzei a fost ridicat pe stâlpul de electricitate, pe suportul de fier amplasat de Electrica SA. Din cauza greutăţii şi a vremii nefavorabile cuibul a cedat, suportul îndoindu-se şi căzând pe acoperișul casei distrugând în totalitate, după cum se vede şi în imagini . Am sunat peste tot şi nimeni nu ia nici o măsură. Electrica SA aruncă vina pe membrii primăriei , primăria pe Electrica SA. Cei de la servicul de urgenţă dacă nu sunt victime nu pot face nimic, iar cei de la Mediu au făcut poze şi au plecat. Nimeni nu face nimic.

Potrivit proprietarilor, cuibul este pe stâlp de mai bine de 20 de ani, iar acum 8 ani de zile cuibul a fost refăcut cu un suport care să îl susţină. 

Autorităţile aruncă vina de la unii la alţii

Pe acelaşi subiect

Mioara via Fii Observator: Am vorbit cu membrii primăriei, cu cei de la Electrica, cu cei de la Mediu, cu cei de la Asociația berzelor și în cele din urmă am sunat  la 112.  Şi nu se face nimic de azi dimineaţă. Toți care vin nu iau nici o măsură, se uită şi pleacă spunând  că nu e de competenţa lor . Doar cei de la Asociația  berzelor din Sibiu au spus că vor veni după puii de barză care sunt momentan în spatele casei, pe jos .

La începutul lunii iunie pompierii din Olt au intervenit ca să salveze un pui de barză căzut dintr-un cuib. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Cuibul unei berze dă bătăi de cap autorităţilor din judeţul Braşov: Îşi aruncă vina de la unii la alţii şi nimeni nu face nimic, iar noi rămânem cu paguba