Antena Meniu Search
x

Video Imagini șocante la spitalul din Constanța. Un bătrân zace pe podea minute în șir până să fie ridicat de asistenți: "Lasă-l să să stea acolo!"

Imagini şocante la Spitalul Judeţean Constanța. Un bătrân a căzut de pe targa unde aștepta să fie consultat și a fost lăsat jos minute în şir. Totul s-ar fi întâmplat la unitatea de primiri urgențe unde pacienții spun că aşteaptă ore întregi să fie văzuţi de medici. De cealaltă parte, reprezentanții spitalului vorbesc despre un pacient recalcitrant cu care au mai avut probleme. 

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 08:42

Vezi și

Femeia care a trimis imaginile pe Fii Observator spune că a aşteptat ore în şir în unitatea de primiri urgențe până ca să-și interneze fiica în vârstă de 16 ani. Atunci a văzut bărbatul care ar fi fost ignorat de medici. 

"Dânsul fiind în vârstă a căzut de pe targa aceea. Le-am atras atenția cadrelor medicale, ele au spus să stea acolo că nu îl ridică. După puţin timp au început să vorbească ei între ei asistenţii, unii dintre ei spuneau: "Lasă-l să să stea acolo pe jos!" şi după 20 de minute, jumătate de oră, au chemat alți doi băieți, nicidecum ei", spune femeia.

Fără să dea detalii despre acest caz, conducerea spitalului anunţă anchetă.

Crina Kibedi, spitalul județean Constanța: Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a demarat o anchetă internă. Vor fi analizate cu celeritate toate aspectele semnalate.

Pe acelaşi subiect

În acelaşi timp, oamenii care ajung prin spital au mai multe nemulţumiri.

"Condițiile sunt oribile, suntem în secolul în care suntem, să fie găuri în perete, să fie mizeria care este, se fumează în spital, igrasie, era multă pânză de păianjen acolo", se plâng pacienţii care au trecut prin spital.

Iar cea mai mare problemă e timpul de aşteptare. 

"Am asteptat ore în sir, şi nici informaţiile nu ţi se dau concret, că eu fusesem internată în spital şi voiam nişte informaţii, atunci am fost chiar dusa de la locul de munca de urgenta. Nu m-am asteptat", se plânge o fostă pacientă.

Reprezentanții spitalului susțin că aripa în care au fost făcute fotografiile este o zonă cu acces limitat, care urmează să intre în renovare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Imagini șocante la spitalul din Constanța. Un bătrân zace pe podea minute în șir până să fie ridicat de asistenți: "Lasă-l să să stea acolo!"