Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un depozit de fier vechi din judeţul Iaşi. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi la un depozit de fier vechi şi deşeuri din comuna Ciurea, judeţul Iaşi. Autorităţile au emis şi un mesaj Ro-Alert. 

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 15:21

Vezi și

Se pare că incendiul ar fi izbucnit la ora 13 în localitatea Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, din judeţul Iaşi. 

Via Fii Observator: Astăzi, în jurul orei 13 a izbucnit un incendiu la un depozit de deșeuri şi fier vechi. S-a primit şi mesaj Ro-Alert datorită degajărilor mari de fum. 

"Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1500 de metri pătrați, în 3 hale, dintre care 2 hale metalice și o hală de cărămidă cu materiale reciclabile.La locul interventiei acționează 4 echipaje de intervenție și stingere. La locul interventiei acționează SVSU.La ora 14.07 a fost transmis mesaj Ro-Alert privind prevenirea cetățenilor.", au informat reprezentanţii ISU. 

Incendiul a fost lichidat de pompieri, însă deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului și nici dacă au fost raportate victime.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Incendiu la un depozit de fier vechi din judeţul Iaşi. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert