Meniu
Search
x

Copil proiectat afară din maşină în urma unui cumplit accident rutier, în judeţul Iaşi. În urma impactului, o persoană a murit

Un copil a fost proiectat afară din maşină în urma unui cumplit accident rutier, care a avut loc duminică, în localitatea Cozmeşti, la 60 de kilometri de municipiul Iaşi. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane, dintre care una şi-a pierdut viaţa, au rămas încarcerate.

De Monica Palade la 04.04.2021, 21:46

Cea de-a doua victima era inconștiență şi a fost preluată de un echipaj SAJ, iar cea de-a treia victima, cu fractură la picior a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportată la spital.

Copilul a fost transportat la Spitalul Sf. Maria. Pe lângă ambulanțele sosite la fața locului și echipele de descarcerare ale SMURD, a fost prezent și un elicopter pentru a transporta unul dintre răniți.

A murit pe loc

Autoturismele, un Ford Focus ce se deplasa dinspre Mogoșești Siret spre Pașcani se aflau doi soți și un copil de cinci ani, iar în Peugeot se aflau doi tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Șoferul din Peugeot s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din Ford. Soția şi copilul au fost răniţi. Șoferul din Botoșani a fost scos din mașină de pompierii de la descarcerare. Colegul său a ieșit pe propriile forțe.

Ce spun salvatorii

„Accident rutier produs în localitatea Cozmești, între 2 autoturisme, soldat cu 3 victime încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara părții carosabile. Dintre victimele încarcerate, una era decedată. Ce a de a doua victima era inconștiență prezentând semne vitale fiind predată unui echipaj SAJ, iar cea de a treia victima cu observație fractura membru inferior a fost preluata de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportata la spital”, a anunțat ISU Iași.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Copil proiectat afară din maşină în urma unui cumplit accident rutier, în judeţul Iaşi. În urma impactului, o persoană a murit