Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bebeluş de 2 săptămâni, ucis sub ochii părinţilor, după ce un BMW a izbit din plin căruciorul în care se afla, în UK

Bebeluş de două săptămâni, ucis într-un accident înfiorător, după ce un BMW a izbit din plin căruciorul în care se afla. În ciuda eforturilor depuse de medici, copilaşul n-a avut nicio şansă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.04.2021, 10:17

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tragedie cumplită pentru o familie, după ce un bebeluş de doar două săptămâni a fost ucis în plină zi, sub ochii familiei, de un şofer care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză în cărucior, izbindu-l de perete. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:00, în duminica Paștelui Catolic.

Bebeluşul era plimbat în cărucior de familie, pe troturar

Poliția din West Midlands a declarat că un BMW seria 1 s-a izbit de o altă mașină, marca Ford B-Max, pe strada Brownhills, High, Walsall, înainte de a intra din plin în căruciorul în care se afla micuţul. Un bărbat de 34 de ani a fost arestat după tragedie, sub suspiciunea de omor din culpă.

Băieţelul era plimbat de-a lungul trotuarului într-un cărucior, de către familie, cu câteva secunde înainte de producerea tragediei. În urma coliziunii o altă rudă a suferit răni la umăr şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Mirror.

Pe acelaşi subiect

Şoferul de la volanul BMW-ului a părăsit locul faptei, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp, în zona Bloxwich. Bebeluşul a fost transportat cu un elicopter smurd de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic aşa că au declarat decesul.

Poliţia continuă investigaţiile pentru a descoperi care au fost cauzele producerii accidentului.

„Un bebeluş a murit în mod tragic, vom face tot ce putem pentru a-i susţine familia în aceste momente profund devastatoare. Vorbim cu martorii şi vom încerca să stabilim circumstanţele producerii acestei coliziuni. Aş ruga pe oricine a fost în zonă şi are informaţii care ne-ar putea ajuta să se prezinte la secţie. Înţelegem şocul pe care acest accident l-a provocat, dar aş cere oamenilor să u speculeze şi să nu găsească variante proprii a ceea ce s-a întâmplat” a declarat sergentul Mark Crozier.

"Inimile noastre vor durea mereu, te iubim mai mult decât orice" au spus părinţii micuţului Ciaran Leigh Morris.

Camaron și Codie au postat poze cu fiul lor nou-născut pe Facebook în data de 18 martie. Rudele au spus că Ciaran s-a născut cu trei săptămâni și jumătate mai devreme „așa că nici măcar nu ar fi trebuit să fie aici”.

Un prieten de familie a fost văzut plângând în timp ce depunea un buchet de flori la fața locului în această dimineață: „Cunosc familia și tot ce pot să spun este că sunt amorțiţi de durere. A fost poate prima dată când au scos copilul împreună la plimbare și s-a întâmplat asta. Este o groază de neimaginat prin care trec. O secundă și cel mai prețios lucru din viața lor a dispărut.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Bebeluş de 2 săptămâni, ucis sub ochii părinţilor, după ce un BMW a izbit din plin căruciorul în care se afla, în UK