Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O noapte la un hotel din centrul Timişoarei s-a transformat în coşmar pentru o femeie: "Am simţit că mişcă ceva. Am aprins lumina, erau pe cearşaf"

Noapte de coşmar pentru o femeie care s-a cazat la un hotel din centrul Timişoarei! Aflată în delegaţie, femeia a sperat să se odihnească bine, pentru că o aştepta o nouă zi plină. S-a trezit în toiul nopţii, muşcată de mâini şi de picioare de... ploşniţe. A sesizat imediat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Cosumatorului, iar răspunsul primit a fost halucinant: nu pot lua măsuri pentru că angajatorul a fost cel care a plătit pentru cazare. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 15.07.2022 , 09:59

Sunt ploşniţe. Insecte care se hranesc cu sânge şi stau, de regulă, ascunse în lemn şi saltele şi încep să mişune doar noaptea. Alexandra se afla în delegaţie şi s-a cazat o noapte la un hotel aflat în zona centrală a Timişoarei, unde a trăit un coşmar. S-a trezit muşcată de mai multe ori, aşa că a pus mâna pe telefon şi a filmat totul. Imaginile ni le-a oferit şi nouă, pe Fii Observator!

O noapte de coşmar la hotel

Alexandra Iuriciuc: Undeva pe la 02:00 dimineaţa, cam aşa, am simţit că mişcă ceva. M-am tot sucit, m-am tot învârtit şi pe la 03:15 am aprins lumina erau atât pe cearşaf, cât şi pe cearşaful de învelit

Vezi și

La sosirea în cameră, femeia a observat că pe saltea era împrăştiat un praf alb, semn că locul a fost vizitat de o firmă de deratizare. Chiar şi aşa, camera era în circuit turistic. 

Pe acelaşi subiect

Alexandra Iuriciuc: Am înţeles au fost cazaţi nişte refugiaţi ucrainieni, ar fi ştiut de problemă pentru că firma de deratizare fusese în locaţie şi pe salteaua patului era un praf ca o făina foarte fină, mi-au spus ca este un praf bio, ca e în regulă aşa. 

Pe timp de noapte recepţia era închisă, astfel Alexandra a fost nevoită să-şi petreacă noaptea în picioare. A putut lua legătura cu reprezentanţii hotelului abia dimineaţă. Sugestia lor a fost să anuleze factura şi să primească banii înapoi, însă cei de la ANPC, contactaţi de femeie, i-au recomandat să nu facă acest lucru pentru că factura e un document probatoriu şi au îndemnat-o să facă reclamaţie. Însă, chiar şi cu factură şi reclamaţie făcută, răspunsul final din partea ANPC a lăsat-o fără cuvinte.

Alexandra Iuriciuc: A venit răspunsul de la ANPC cum că reclamaţia mea este nesoluţionabilă pentru faptul că factura este făcuta pe firmă şi nu pe persoana fizică. Eu mă gândesc că nu a fost firma acolo, am fost eu, persoană fizică. Din punctul acesta de vedere eu nu am nicio vină că sunt în delegaţie, că imi decontez facturile.

Într-o înregistrare telefonică, unul dintre angajaţii hotelului a recunoscut că au avut o problemă, dar dă asigurări că, în momentul de faţă, camera cu probleme este închisă.

Reprezentant hotel: Camera aceea este carantinată. Nu se intră, nu se iese. Cei cu dezinsecţia înca vin de două ori pe săptămână şi o dezinfectează. Dar... da, este adevărată toată chestia.

Contactaţi de o echipă Observator, reprezentanţii hotelului nu au vrut să ofere niciun punct de vedere legat de acest subiect.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » O noapte la un hotel din centrul Timişoarei s-a transformat în coşmar pentru o femeie: "Am simţit că mişcă ceva. Am aprins lumina, erau pe cearşaf"