Antena Meniu Search
x

Video "Haos, nu vacanţă". Goană nebună după şezlonguri, de la prima oră. Turiştii "înarmaţi" cu prosoape, filmaţi în Tenerife

Vremea caniculară şi dorinţa unei vacanţe perfecte îi fac pe turişti să vâneze un loc ideal de stat la soare încă de la primele ore ale dimineaţii. Fie că vorbim despre plajele din România sau din străinătate ori de piscinele din întreaga lume, mulţi oameni par să-şi fi învăţat lecţia: cine vrea să aibă şezlongul dorit trebuie să dea din coate şi să se pregătească mai ceva ca pentru maraton. O turistă a postat pe TikTok cum se procedează în hotelul din Tenerife unde este cazată, iar imaginile au devenit virale.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 16:19

Vezi și

Aglomeraţie şi hărmălaie la piscină, dis de dimineaţă. Sunt scene departe de liniştea şi relaxarea căutate de cei mai mulţi oameni, în vacanţă, însă ar fi o realitate frecventă în România şi peste hotare. O turistă din Tenerife a filmat totul de la balcon şi a postat imaginile pe contul ei de TikTok, unde au devenit virale: într-o singură zi a adunat aproape 5 milioane de vizualizări şi peste 90.000 de aprecieri. 

Bătaie pe şezlonguri, de la prima oră. "Haos, nu vacanţă"

La ora deschiderii, turiştii au dat buzna, în fugă, aruncându-şi prosoapele şi genţile de plajă pe şezlonguri, ca să le marcheze drept "rezervate". Cine doarme până mai târziu ori pierde startul "cursei", riscă să nu mai prindă niciul loc, ori să stea prea departe de bazin. Comentariile videoclipului au fost dezactivate, însă cu alte ocazii, utilizatorii reţelelor de socializare nu au întârziat să critice astfel de comportamente. "Ăsta e haos, nu vacanţă", a apreciat un internaut, potrivit The Sun"Dacă pleacă, îmi permit să le arunc lucrurile de pe şezlong. Dacă nu sunt acolo, la revedere!", comentează o altă persoană, revoltată de cei care vin la 6 sau 7 dimineaţa să "fure" toate locurile bune, apoi se întorc la somn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Haos, nu vacanţă". Goană nebună după şezlonguri, de la prima oră. Turiştii "înarmaţi" cu prosoape, filmaţi în Tenerife