Antena Meniu Search
x

Video Cât costă să stai la un cămin studenţesc în perioada festivalului Untold. Explozie de preţuri la Cluj-Napoca

Iminenţa unui nou val de coronavirus, peste 4.000 de cazuri noi in ultimele 24 de ore, nu i-a facut pe români să-şi anuleze participarea la Untold.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 09:09

Vezi și

Deşi mai sunt trei săptămâni până la începerea celui mai mare eveniment de acest gen din ţară şi unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, cu greu mai poţi găsi un loc de cazare. Iar dacă există o cerere atât de mare, există şi preţuri pe măsură.

Explozia preţurilor în apropierea festuvalului Untold

Şi nu vorbim doar despre cazarea în hotel, ci în blocurile aflate în centrul oraşului, aproape de zona în care se desfăşoară Untold. Astfel, o cazare pentru patru persoane, într-un apartament de trei camere, a ajuns să coste aproximativ 3.000 de euro, pentru doar patru zile.

Desigur, există şi variante pentru participanţii care nu sunt atât de pretenţioşi: camere în căminele studenţeşti, unde nu vor da mai mult de 500 de euro pentru a locui pe durata Untold. Acestea se află in internatele  Universităţii Babes-Bolyai; au pază permanentă şi recepţie non-stop.

Anul acesta, la Untold sunt aşteptaţi aproximativ o sută de mii de participanţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Cât costă să stai la un cămin studenţesc în perioada festivalului Untold. Explozie de preţuri la Cluj-Napoca