Antena Meniu Search
x

Foto O şoferiţă a fost surprinsă în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Martor: "A mers cam 50 de metri aşa"

Imagini incredibile au fost surprinse pe Autostrada Soarelui de către un telespectator şi trimise pe Fii Observator. O şoferiţă a fost fotografiată în timp ce conducea maşina pe contrasens.

de Mihaela Uretu

la 07.10.2021, 17:29

O şoferiţă a fost surprinsă în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Martor: "A mers cam 50 de metri aşa"
O şoferiţă a fost surprinsă în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Martor: "A mers cam 50 de metri aşa" - Fii Observator
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse în această după-amiază pe autostrada A2, între Agigea şi Ovidiu. Fără să se gândească la ce tragedie ar fi putut să provoace o şoferiţă a întors maşina şi a mers în jur de 50 de metri pe contrasens. 

Martor via Fii Observator: Pe Autostrada A2 a întors maşina şi a mers pe contrasens, o doamnă în vârstă riscând să producă un accident grav. Era o doamnă debusolată. Veneam dinspre Agigea spre Ovidiu. Si la Y-ul de Bucureşti a întors brusc maşina. A mers cam 50 m pe contrasens.

Incidentul vine după ce la sfârşitul lunii iulie 43 de şoferi au mers pe contrasens tot pe Autostrada Soarelui. Au întors brusc pe autostrada Soarelui, au tăiat nepăsători calea altor şoferi şi au gonit sute de metri invers până când au ajuns pe sensul corect. Cei mai mulţi au mers pe benzile de urgenţă. Au fost însă şi şoferi pe prima bandă. Unul dintre cei 43 de şoferi care au mers pe contrasens pe Autostrada Soarelui nu a fost deranjat nici de faptul că a pus în pericol viaţa celorlaţi şoferi, dar nici de amenda primită din partea poliţiei. Explicaţia: Se grăbea şi voia să ajungă mai repede la destinaţie. 

Inconştienţa sau tupeul la volan duce la tragedii. Anul trecut a fost al zecelea an consecutiv în care România a avut cele mai multe decese pe şosele din Europa. Soluţia e la îndemână, spun specialiştii auto, care cer înăsprirea legii pentru a lua permisul pe viaţă unor astfel de şoferi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » O şoferiţă a fost surprinsă în timp ce mergea pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. Martor: "A mers cam 50 de metri aşa"