Antena Meniu Search
x

Angajată găsită moartă în congelatorul unui gigant fast-food din SUA, după ce uşa s-a blocat. Unul dintre cei 4 copii a făcut descoperirea înfiorătoare

Familia unei angajate la Arby's, un lanț american de restaurante fast-food cu peste 3.300 de restaurante, care a murit înghețată într-un congelator, dă în judecată gigantul fast-food, având în vedere că angajații s-au plâns de mai multă vreme că zăvorul era stricat şi exista oricând posibilitatea ca cineva să rămână blocat. Mamă a patru copii, ea a fost găsită fără suflare de către unul dintre ei.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 13:09

Mamă a 4 copii, femeia a fost găsită moartă în congelatorul unui gigant fast-food
Mamă a 4 copii, femeia a fost găsită moartă în congelatorul unui gigant fast-food - KATC via Daily Mail

Nguyet Le, în vârstă de 63 de ani, era singură în restaurant, în jurul orei 9 dimineața, pe 11 mai, şi se pregătea pentru deschiderea magazinului, când a rămas blocată în congelatorul pentru alimente. Fiul ei, care lucrează și el la Arby's, a făcut descoperirea înfiorătoare.

Poliția a spus că pe uși erau pete de sânge, care arată că a încercat să scape, dar în cele din urmă s-a prăbușit în poziție fetală. Un raport preliminar al medicului legist a confirmat că mama a patru copii a murit de hipotermie, notează Daily Mail

Angajaţii făcuseră numeroase plângeri în legătură cu uşa stricată, dar conducerea a ignorat problema

Avocatul Paul Skrabanek, care reprezintă familia, solicită acum o anchetă oficială în legătură cu presupusele defecțiuni ale congelatorului restaurantului. Un fost angajat i-a spus că zăvorul nu funcționează corect din august și că problema era cunoscută și ignorată de conducere. Familia victimei solicită despăgubiri de peste un milion de dolari.  

Pe acelaşi subiect

Un fost angajat, care nu a vrut să fie identificat, a declarat pentru KATC News că au fost trimise mai multe cereri pentru a se remedia problema zăvorul stricat. De asemenea, făcuse fotografii în interiorul congelatorului: ''Au știut despre asta. Angajaţii s-au tot plâns''.

Nu este clar care era temperatura în ziua în care Le a fost prinsă înăuntru și cât timp a luptat pentru a supraviețui. Congelatorul ar trebui să fie setat la - 10 grade conform standardelor restaurantului, conform fostului angajat, dar a spus că temperatura este menținută mult mai mică decât atât. 

Potrivit ultimelor informaţii, angajații foloseau o șurubelniță pentru a ajuta la deschiderea și închiderea zăvorului. Acuzarea mai susține că angajații aveau obiceiul să ţină deschisă ușa cu o cutie de ulei pentru că nu doreau ca aceasta să se închidă complet. Ancheta este abia la început.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Angajată găsită moartă în congelatorul unui gigant fast-food din SUA, după ce uşa s-a blocat. Unul dintre cei 4 copii a făcut descoperirea înfiorătoare