Antena Meniu Search
x

Devorat de viu. Angajatul unei crescătorii a fost târât şi sfâșiat de aproape 40 de crocodili, după ce o reptilă l-a tras în cuşcă, în Cambodgia

Un cambodgian a fost devorat de circa 40 de crocodili dintr-o crescătorie, după ce a căzut în incinta acestora, a anunţat poliţia locală, potrivit AFP.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 11:40

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, încerca să scoată un crocodil din cuşca sa, când reptila l-a tras înăuntru după ce l-a apucat de băţul pe care victima îl avea asupra sa. Crocodilii l-au atacat apoi şi i-au sfâşiat corpul.

"În timp ce încerca să scoată un crocodil dintr-o cuşcă dedicată depunerii ouălor, crocodilul i-a atacat băţul, făcându-l pe bărbat să cadă în incintă", a declarat Mey Savry, şeful poliţiei din Siem Reap. "Alţi crocodili s-au năpustit apoi asupra lui până când a murit", a explicat el, adăugând că resturi ale corpului bărbatului au fost găsite acoperite de muşcături.

În 2019, o fetiţă de doi ani a fost devorată de mai mulţi crocodili de la o crescătorie de reptile, tot în Siem Reap, a adăugat Mey Savry. Mai multe crescătorii de reptile s-au deschis în apropierea acestui oraş turistic din nord-vestul Cambodgiei, considerat poarta de acces către complexul de temple Angkor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Devorat de viu. Angajatul unei crescătorii a fost târât şi sfâșiat de aproape 40 de crocodili, după ce o reptilă l-a tras în cuşcă, în Cambodgia