Antena Meniu Search
x

Orbit de furie după despărţire, un bărbat şi-a omorât fosta iubită, dar şi pe părinţii şi fratele ei în timp ce dormeau

Furios pentru că a fost părăsit după mai mulţi ani de relaţie, un bărbat şi-a ucis fosta iubită în imp ce dormea alături de noul partener, dar şi pe părinţii şi fratele ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.08.2020, 17:02

Nadine Hinterholzer avea 19 ani
Tânăra a fost ucisă în timp ce dormea alături de actualul iubit - Facebook/ Nadine Hinterholzer
  • Acesta a împuşcat cuplul în timp ce dormeau.
  • Riscă închisoare pe viaţă.

Ucigaşul, cunoscut sub numele de Andreas E a împuşcat-o pe fosta sa parteneră Nadine Hinterholzer, în vârstă de doar 19 de ani, noaptea, în timp ce dormea alături de actualul său iubit, Florian Janny, în vârstă de 24 de ani, în casa părinţilor din Kitzbuehel, Austria.

Înainte de a-i ucide şi părinţii în vârstă de 51 şi 59 de ani, dar şi pe fratele fetei, în vârstă de 23 de ani, bărbatul nu l-a cruţat nici pe actualul iubit.

Acesta a împuşcat cuplul în timp ce dormeau, ulterior ducându-şi planul diabolic la până la capăt cu întreaga familie.

După cele 5 crime, Andreas E s-a predat singur, mergând la secţia de poliţie din Kitzbuehel. Potrivit unui raport întocmit de organele de poliţie, acesta a predat ofiţerilor arma şi le-a explicat că tocmai a omorât 5 persoane.

Fapta bărbatului a fost considerată de judecător ca fiind una “deosebit de brutală, o crimă insidioasă (vicleană), cu sânge rece", ţinând cont de faptul că toate victimele au fost găsite împuşcate în timp ce se aflau în patul lor.

La începutul procesului, tânărul de 26 de ani a pledat vinovat, însă verdictul de vinovăţie nu a fost pronunţat definitiv, putând fi atacat prin apel, indiferent de decizia unanimă a juriului.

Potrivit judecătorului, tânărul merită ca sentinţă închisoarea pe viaţă, în ciuda unei posibile confesiuni emoţionante prin care să-şi justifice fapta.

De altfel, motivul crimelor ar fi decizia tinerei de 19 ani de a încheia relaţia cu acesta în iulie 2019, după ce ar fi fost împreună mai mulţi ani.

„Nu vreau să spun mai multe despre asta acum. Am imaginea asta în fiecare noapte în timp ce dorm, este destul de rău” a declarat bărbatul, potrivit unui ziar austriac.

Potrivit TheScottishSun, a mărturisit presei locale că are nevoie în fiecare noapte de la două la patru ore până în momentul în care adoarme, imaginea crimelor sale fiindu-i constant în minte.

“Am pus totul la cale în acea noapte. Nimeni nu mă putea ajuta. Vedeam într-un singur punct, nu exista altă direcţie. Nimeni nu merită să fie ucis” a mai spus inculpatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Orbit de furie după despărţire, un bărbat şi-a omorât fosta iubită, dar şi pe părinţii şi fratele ei în timp ce dormeau