Antena Meniu Search
x

Reacţia oamenilor când văd un copil pierdut şi singur pe stradă. Un vlogger român din Canada trage un puternic semnal de alarmă (Video)

Un experiment social pus la punct de Bogdan Alexandru Gheorghe, un tânăr român din Canada, demonstrează că nu toată lumea este dornică să ajute un copil pierdut. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.10.2019, 10:10

Un experiment social pus la punct de Bogdan Alexandru Gheorghe, un tânăr român din Canada, demonstrează că nu toată lumea este dornică să ajute un copil pierdut
Reacţia oamenilor când văd un copil pierdut şi singur pe stradă. Un vlogger român din Canada trage un puternic semnal de alarmă - captura video YouTube / First TV Official

Un experiment social pus la punct de Bogdan Alexandru Gheorghe, un tânăr român din Canada, demonstrează că nu toată lumea este dornică să ajute un copil pierdut. 

Bogdan se află de 8 ani în Canada. Tânărul de 28 de ani a absolvit studii de Justiţie, vrea să înceapă Academia de Poliţie de Frontieră canadiană şi, de curând, şi-a deschis un canal de YouTube încercând să facă experimente sociale.

Marcat de cazul de la Caracal, tânărul s-a gândit să facă în Canada, în Calgary mai precis, un experiment social cu un "copil pierdut".

"Foarte mult m-a impresionat ce s-a întâmplat în țară și faptul că aici, în Canada, totul se prezintă a fi roz. Am vrut să trag un semnal de alarmă şi să arăt că asta este problema globală. Videoul meu de pe YouTube a stârnit interes pentru Global News, principala televiziune de știri de aici, care a făcut un amplu reportaj în care este precizat și de România și de dorința mea de a face o pralalelă între cele doua ţări", ne-a declarat Bogdan Alexandru Gheorghe.

Materialul video filmat de tânărul de 28 de ani arată un băieţel pierdut şi singur pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Calgary, Stephn Avenue.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În primele 30 de minute, nimeni nu s-a apropiat de băieţel

Rezultatul experimentului? Într-o oră şi jumătate, doar trei persoane au vorbit cu "copilul pierdut". Iar în primele 30 de minute, nimeni nu s-a apropiat de băieţel. 

"Sincer să fiu, am fost foarte surprins şi m-am întristat", spune Bogdan.

După o oră, românul i-a spus copilului să interacţioneze cu oamenii, să-i oprească şi să le spună că s-a pierdut.

Doar aşa oamenii au reacţionat, întrebându-l pe băiat dacă vrea să sune pe cineva.

"Materialul a avut o feedback foarte bun. Cei de la Asociaţia de copii dați dispăruți din Canada au spus că subiectul este bine punctat și trage un puternic semnal de alarma în rândul părinților. De asemenea, poliția locală din Calgary a îndemnat lumea sa fie mai atentă la ce se întâmplă în jurul lor", ne-a mai spus tânărul de 28 de ani.

Bogdan Alexandru nu vrea să se oprească aici.

Fostul component al trupei Crazy Win plănuieşte să pună la punct şi alte exeprimente sociale prin care să le ofere oamenilor noi perspective asupra ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacţia oamenilor când văd un copil pierdut şi singur pe stradă. Un vlogger român din Canada trage un puternic semnal de alarmă (Video)