Antena Meniu Search
x

Fiica criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, spune că tatăl ei nu era violent: "Nu o să îl iert!"

Fiica criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, spune că tatăl ei nu era violent, atunci când ea era copil. "Nu o să îl iert!", a mai declarat ea, la Sinteza Zilei, la Antena 3.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.08.2019, 10:49

Daniela Dincă e fiica criminalului din Caracal
Fiica criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, spune că tatăl ei nu era violent: "Nu o să îl iert!" - hepta

Fiica criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, spune că tatăl ei nu era violent, atunci când ea era copil. "Nu o să îl iert!", a mai declarat ea, la Sinteza Zilei, la Antena 3.

Anchetatorii crimelor de la Caracal au confirmat miercuri existenţa unei a doua victime, fată între 15 şi 19 ani, după ce au fost analizate antropologic oasele găsite într-o pădure, în locul indicat de Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de crimele de la Caracal, care a recunoscut că a ucis două adolescente, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Oasele, spun anchetatorii, nu sunt ale Alexandrei.

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit miercuri seara la Sinteza Zilei, la Antena 3, despre tatăl ei: "Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înțeleși. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată, nici tatăl, în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva.

Mama mea a lucrat până în ultima zi, acte au fost depuse la autorități, a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari."

Pe acelaşi subiect

Daniela Dincă a mai spus că tatăl ei nu a fost violent atunci când ea şi fraţii eie rau copii: "Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni.

Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut.

Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor e mai mare 100% decât a noastră."

Fiica lui Dincă a mai spus că ateaptă finalizarea anchetei: "Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit o clipă la acei copii și la copiii lui."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Fiica criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, spune că tatăl ei nu era violent: "Nu o să îl iert!"