Antena Meniu Search
x

GAFĂ de proporţii pentru Hillary Clinton: Candidata democraţilor l-a numit din greşeală pe Trump soţul său (VIDEO)

Hillary Clinton aproape că l-a numit pe Donald Trump soţul său vineri, într-o greşeală ironizată de susţinătorii ei şi de lumea online.

Hillary Clinton aproape că l-a numit pe Donald Trump soţul său vineri, într-o greşeală ironizată de susţinătorii ei şi de lumea online.

Fostul secretar de stat a comis gafa în timpul unui discurs rostit la Asociaţia Naţională a Jurnaliştilor de Culoare şi Asociaţia Naţională a Jurnaliştilor Hispanici de la Washington DC.

"Sper că veţi compara ce propun eu cu ceea ce spune soţul – rivalul meu”, a spus Clinton. Ea s-a corectat imediat, dar greşeala nu a scăpat neobservată. Audienţa a izbucnit în râs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Trebuie să construim în viitor o economie de care să fie mândru fiecare american şi o economie care să funcţioneze pentru fiecare, nu numai pentru cei de la vârf. Aceasta va fi misiunea mea ca preşedinte”, şi-a început ea discursul, înainte de face gafa.

Candidata democrată a trecut, însă, cu uşurinţă peste moment şi a continuat să îşi prezinte priorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » GAFĂ de proporţii pentru Hillary Clinton: Candidata democraţilor l-a numit din greşeală pe Trump soţul său (VIDEO)