Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 martie 2020. Clipe de armonie și o victorie sigură

Horoscop 10 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Sunt anunţate victorii, bucurii în familie şi surprize în dragoste. 

de Redactia Observator

la 09.03.2020, 13:31

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 10 martie 2020 - iStock | Getty Images
  • Gemenii nu trebuie să fie îngrijorați de problemele cu banii.
  • Leii nu au niciun motiv să se sperie de compromisuri.

Horoscop 10 martie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Sunt anunţate victorii, bucurii în familie şi surprize în dragoste. 

Aveţi grjă la serviciu, anumite persoane vor încerca să vă trădeze pentru a ieşi în câştig.

Horoscop 10 martie 2020 Berbec

Sunteți nervoși din cauza unei viitoare reuniuni de familie? Nu ar trebui! Astrele spun că veți primi mai multă înțelegere și veți fi mai puțin judecați. Nu vă mai gândiți la asta atât de mult și concentrați-vă doar asupra aspectelor bune pe care le puteți regăsi în această reuniune cu cei dragi. Indiferent dacă este vorba despre un eveniment mare sau o întâlnire mică, rezultatul va fi același: vi se va reaminti cât de iubit sunteți.

Horoscop 10 martie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal ar putea să înceapă un nou hobby. Mergeţi la câteva cursuri de dans, aerobic, ori pictură, învăţaţi să croşetaţi ori participaţi la un curs de fotografie. Faceţi ceea ce este necesar pentru a ieşi din zona voastră de confort, cine ştie, poate veţi descoperi că aveţi un talent ascuns.

Horoscop 10 martie 2020 Gemeni

Gemenii nu ar trebuie să fie îngrijorați de problemele cu banii, pentru că toate se vor rezolva la timpul lor. Stresul este cel mai mare inamic și te poate face să cheltuiești inutil, așa că se recomandă calm. Atunci când acționezi fără frică sau îndoială toate se rezolvă mai rapid și mai bine decât îți poți imagina.

Horoscop 10 martie 2020 Rac

Racii ar face bine să evite întâlnirile care se anunță a fi neproductive sau lungi, pentru că sunt multe alte lucruri interesante de experimentat. Ca o regulă generală, dacă instinctul îți spune că nu trebuie să mergi într-o anumită direcție, nu te gândi de două ori. Dedică-ți energia și timpul persoanelor pe care le iubești și pentru hobby-urilor ce te pasionează. Și nu uita să îți pui ordine în gânduri, dacă simți că te îndepărtezi de dorințele și aspirațiile tale.

Horoscop 10 martie 2020 Leu

Leii nu au niciun motiv să se sperie de compromisuri, în special în relația de cuplu. Atât timp cât nu se trece nicio linie roșie, negociază sincer și cinstit cu persoana iubită, pentru ca amândoi să fiți mulțumiți. Dialogul este esențial, așa că spune clar ce îți dorești, fără ocolișuri, chiar dacă partenerul ar putea ridica inițial din sprâncene.

Horoscop 10 martie 2020 Fecioară

Fecioarele care au tendința de a analiza fiecare situație până la ultimul amănunt ar face bine să ia o pauză, fie și pentru o zi. Unele lucruri nu merită gândite și explicate, ci trăite la momentul la care se petrec. Altfel, nativii din zodia Fecioară ar putea pierde ocazii unice, care poate nu se vor mai repeta. Valabil în special în dragoste. Acolo rațiunea nu ajută cu nimic, din contra. Inima dictează, așa că las-o să facă ceea ce știe mai bine.

Horoscop 10 martie 2020 Balanță

Există o interconectare puternică între toate elementele din viața ta în acest moment. Oameni, locuri și lucruri disparate vor avea brusc o vibrație armonioasă, sincronizând și creând fundamentul pentru ceva unic și destul de frumos. Acum este momentul să arătaţi lumii cea mai nebunească idee a voastră. Ești bine poziționat pentru a aduna mai multe tipuri diferite de admiratori care cred că modul tău de a face lucrurile este destul de special.

Horoscop 10 martie 2020 Scorpion

Există o lipsă asumare a responsabilităţii în viața ta profesională. Este evident că nimeni nu vrea să ia decizii radicale. Ești gata să intri în joc și să dovedești că poți fi cel mai bun? Dacă da, astăzi este momentul perfect pentru a prelua controlul și a arăta direcţia în care vrei sî se îndrepte lucrurile. Instinctele tale sunt îndreptate spre țintă și, dacă poți aduna suficient de multă încredere, până la sfârşitul zilei vei fi deja pe direcţia corectă.

Horoscop 10 martie 2020 Săgetător

Care sunt planurile tale pentru astăzi? Dacă nu aveți un răspuns, trebuie să începeți să lucrați la asta! Aflați ce se întâmplă cu prietenii voştri, apoi aflați cum vă puteți implica. Sau pregătește-ți unele dintre propriile planuri cu oamenii pe care îi cunoști şi care sunt mereu pregătiți pentru ceva nebun. Nu te limita la tine sau la ideile tale. E vorba despre un plan amplu, în grup, dar tu trebuie să îţi asumi responsabilitatea.

Horoscop 10 martie 2020 Capricorn

Capricornii joacă un rol important într-un proiect pus la punct de alţii. Realizezi că ai o responsabilitate imensă şi încerci să faci tot ce poţi ca să nu udezamăgeşti. Cei care te-au ales pe tine au încredere că eşti persoana cea mai bună pentru acest proiec, care îi va duce spre un succes sigur. Trebuie, însă, să recunoşti că, deşi esti în fruntea plutonului, mai ai şi tu de învăţat câte ceva.

Horoscop 10 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii au o energie debordantă şi vor să ajungă cât mai repede la rezultatele visate. Încearcă să mai găseşti suţinere şi din partea colegilor, dacă vrei ca succesul să vină repede. În plus, entuziasmul lor nu are cum să  fie o piedică, ci doar un pas înainte. Ai o atitudine de învingător, care te va duce la o victorie sigură. 

Horoscop 10 martie 2020 Pești

Peştii îşi fac plenuri extrem de costisitoare, aşa că vor trebui să fie atenţi cu cheltuielile, pentru a nu dezechilibra balanţa. Încearcă să fii mai cumpătat. În plus, o nouă sursă de venit ar fi binevenită. Dacă anumite cumpărături nu sunt obligatorii în acest moment, nu le face. Amână-le pentru o perioadă mai favorabilă. În plan sentimental, o persoană specială te va face să simţi din nou fluturi în stomac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 10 martie 2020. Clipe de armonie și o victorie sigură