Antena Meniu Search
x

Regele Charles "se simte foarte rău". Palatul a început să actualizeze planuri de înmormântare

Regele Charles "se simte foarte rău", dar este "hotărât" să câștige lupta împotriva cancerului, relatează Sky News care dezvăluie că Palatul Buckingham a început să actualizeze planuri de înmormântare. Monarhul nu a dezvăluit în februarie cu ce formă de cancer a fost diagnosticat, dar a recunoscut că nu este cancer de prostată, care este una dintre cele mai tratabile forme ale bolii.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 14:12

Regele Charles "se simte foarte rău". Palatul a început să actualizeze planuri de înmormântare
Regele Charles "se simte foarte rău". Palatul a început să actualizeze planuri de înmormântare - Profimedia

Sănătatea Regelui Charles este un motiv de îngrijorare. Surse citate de Sky News Australia şi New York Post susţin că starea monarhului nu este deloc una bună și că Palatul actualizează regulat un plan de înmormântare, dar în acelaşi timp alte surse susţin că regele este optimist cu privire la sănătatea sa. 

Starea de sănătate a Regelui Charles "nu este bună"

Starea sa sănătate se deteriorează progresiv iar oficialii de la Palatului Buckingham actualizează în mod constant un plan de înmormântare iminentă pentru care pregătirile au început a doua zi după înmormântarea Reginei Elisabeta, scrie New York Post, citând surse din interior.

Regele în vârstă de 75 de ani nu a mai fost foarte activ în public de când a anunțat în februarie că are cancer pentru a-și ascunde starea aflată în declin, scrie The Daily Beast, citând surse. Starea lui de sănătate "nu este bună", ar fi spus acestea. 

Pe acelaşi subiect

Regele Charles se simte "mai rău decât lasă ei de înţeles"

"Desigur că este hotărât să învingă boală și luptă. Toată lumea rămâne optimistă, dar el se simte într-adevăr foarte rău. Mult mai rău decât lasă ei de înţeles", a declarat o sursă descrisă ca fiind un vechi prieten al familiei regale.

"Prietenii regelui cu care am stat de vorbă în ultimele săptămâni au descris cel mai frecvent sănătatea lui spunând că nu se simte bine" a relatat joi Tom Sykes, corespodent regal la The Daily Beast.

Regele Charles şi Prinţesa Kate, diagnosticaţi cu cancer

Pe 31 martie Regele Charles al III-lea a asistat la slujba de Paşte oficiată în capela Saint-George din Windsor. A fost prima sa apariţie publică importantă după ce a anunţat că suferă de cancer în urmă cu două luni. Cu câteva zile înainte prinţesa Kate, soţia prinţului William, moştenitorul tronului, a anunţat că a fost şi ea diagnosticată cu cancer.

Palatul Buckingham a anunţat pe 5 februarie că regele Charles al III-lea suferă de cancer, depistat în timpul unei operaţii la prostată şi că suveranul a început deja un tratament medical. De atunci, regele Charles al III-lea şi-a anulat toate angajamentele oficiale publice, dar a continuat să îndeplinească unele dintre funcţiile sale oficiale şi să onoreze anumite întruniri într-un cadru restrâns, cum ar fi întâlnirile sale săptămânale cu prim-ministrul Regatului Unit.

Pe 22 martie, prinţesa de Wales a anunţat la rândul ei că suferă de cancer, fără să precizeze natura acestuia, şi că a început o chimioterapie preventivă. Cancerul prinţesei Kate a fost descoperit după o dificilă operaţie abdominală care a avut loc la jumătatea lunii ianuarie. Potrivit Palatului Buckingham, regele Charles s-a declarat "mândru" de curajul prinţesei Kate, după săptămâni de speculaţii în mass-media şi pe reţelele de socializare cauzate de absenţa ei din spaţiul public după Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Regele Charles "se simte foarte rău". Palatul a început să actualizeze planuri de înmormântare