Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 august 2020. Un vis devenit realitate și schimbări mari plan sentimental

Horoscop 2 august 2020. Este o zi a surprizelor pe plan sentimental, dar și a deciziilor ce schimbă destine. Orice mic gest contează, așa că modul în care te raportezi la fiecare situație face toată diferența.

de Redactia Observator

la 01.08.2020, 14:12

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de duminică, 2 august 2020 - iStock | Getty Images
  • O zi cu surprize pentru cei din zodia Berbec.
  • Întâlnire neaşteptată pentru Tauri.

Horoscop 2 august 2020 Berbec

Se anunță o zi cu multe surprize pentru nativii din zodia Berbec și nu este exclus ca pentru unii dintre aceștia evenimentele să ia o turnură complet neașteptată. S-ar putea întâmpla lucruri care, cu doar câteva zile în urmă, păreau de neimaginat. Iar dacă acțiunile celor din jur nu pot fi controlate, modul în care te raportezi la situație ține de tine. Poate fi o povară sau un vis devenit realitate. 

Horoscop 2 august 2020 Taur

Pentru Tauri este o ocazie unică de a ieși din bârlog și de a cunoaște, de ce nu, chiar persoana alături de care să întemeieze o femeie. Iar dacă asta pare ceva ce ține de viitor, acel viitor poate fi chiar în câteva ore. O întâlnire neașteptată, însă electrizantă, le-ar putea pune Taurilor inima pe jar. Cu o singură condiție, să nu refuze nicio posibilitate, dacă cumva simt din nou că e preferabil să sta singuri, în casă.

Horoscop 2 august 2020 Gemeni

Gemenii care trăiesc o iubire neîmpărtășită nu au niciun motiv să-și prelungească suferința. În fapt, nici măcar nu este dragoste, ci o iluzie construită cu migală, însă care a devenit acum povară. Adevărata iubire o vei simți și nu doar în ceea ce îți imaginezi, ci chiar în ochii persoanei dragi. Vei ști atunci că restul e doar o fantezie demnă de dat uitării.

Horoscop 2 august 2020 Rac

Tranziția prin care treceți în această perioadă în ceea ce privește cariera profesională poate fi extrem de interesantă, însă nu confunda schimbarea de carieră cu promovarea. Ceea ce ți se pare nou acum se va învechi cât de curând, indiferent de cât de încântat ești de noile tale responsabilități. Asta nu înseamnă că lucrurile nu vor fi interesante pentru o perioadă! Doar asigură-te că nu îți iei angajamente fixe pentru o perioadă foarte lungă de timp. Îți trebuie timp să te acomodezi cu noul tău job.

Horoscop 2 august 2020 Leu

Dacă îți place ce face sau spune astăzi cineva, atunci arată-i cât de mult de încântă. Te vei simți mult mai bine după ce îți vei exprima deschis admirația față de cineva. Și vei fi de ajutor persoanei în cauză pentru că, dacă tu vezi talentul în formă pură, alții nu sunt atât de impresionați. Nu mai ascunde ce simți. Ție nu ți-ar plăcea să știi dacă cineva crede că ești foarte interesant? Nu are rost să ții lucrurile astea doar pentru tine!

Horoscop 2 august 2020 Fecioară

Rămâi la planul inițial și păstrează-ți concentrarea, chiar dacă asta va provoca vâlvă în grupul în care interacționați. Astăzi, mai mult ca oricând, să te înțelegi bine cu ceilalți e un obiectiv nerealist. Până la urmă, nu poți să sacrifici întotdeauna ceea ce este mai bine pentru tine doar ca să fii cel mai bun prieten al tuturor. Nu face compromisuri care nu merită. Ceilalți trebuie să te respecte pentru cel care ești cu adevărat.

Horoscop 2 august 2020 Balanţă

Natura ta generoasă și atentă la alții te poate ispiti să sari în mijlocul unei dispute. Speri să faci pace! Dar ar trebui să încercați din greu să rezistați acestui îndemn, chiar dacă credeți că această rezistență îi va face pe oameni să creadă că sunteți egoiști. Puteți face mai mult bine tuturor dacă evitați controversele sau conflictele în acest moment. Nu este egosim să vrei să păstrezi energia pe care o ai pentru tine. De fapt, este o strategie foarte înțeleaptă.

Horoscop 2 august 2020 Scorpion

După ce ai înțeles că un cineva anume te-a dezamăgit din nou, în sfârșit vei vedea cine e acest om cu adevărat. Acum ar putea deveni clar că pur și simplu nu e persoana pe care ai crezut-o și e timpul să recunoști că te-ai înșelat. Când o să accepți oamenii așa cum sunt ei, imediat te vei simți mai puțin enervat de lipsurile lor. Standardele tale ridicat nu sunt ușor de împlinit de alții. Unii oameni pur și simplu nu se pot ridica la nivelul provocarilor tale.

Horoscop 2 august 2020 Săgetător

Există o mulțime de energie emoțională puternică în jurul tău și te-ar putea face să începi să te simți plin de spirit și lent. Nu-ți face griji. Ce-ar fi să prelungești statul în pat de dimineață, sau să nu fii de la prima oră așa de vorbăreț ca de obicei? Oamenii care te cunosc și te respectă nu se vor supăra, așa că de ce ar trebui să fii cum ești în toate celelalte zile? Bea toate ceștile în plus de cafea pe care ți le dorești, dar situația ta probabil nu se va schimba. Perioada de lipsă de energie se va termina peste câteva zile.

Horoscop 2 august 2020 Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, se întrevede o zi în care aţi putea să nu aveţi parte de prea multe momente de singurătate. Cei dragi vă caută compania. Conversaţiile cu prietenii sau cu rudele apropiate vă vor aduce clipe plăcute şi relaxante.

Horoscop 2 august 2020 Vărsător

 Vărsătorii ar putea da mai multă atenţie astăzi relaţiei cu persoana iubită. Poate ar fi un moment bun să spuneţi ce aveţi pe suflet sau să aflaţi dacă şi partenerul de viaţă e deranjat de ceva. O discuţie deschisă se va dovedi întotdeauna benefică pentru o relaţie solidă, spune horoscopul.

Horoscop 2 august 2020 Pești

Astăzi, cei din zodia Peşti s-ar putea confrunta cu unele situaţii ce li se vor părea imposibile. Însă chiar şi acestea ar putea avea rezolvare, spune horoscopul. Un ajutor binevenit din partea unui prieten sau a unei persoane cu experienţă vă va face ziua bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 august 2020. Un vis devenit realitate și schimbări mari plan sentimental