Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Pești

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Pești. Săptămâna începe cu intensitate, deoarece Marți avem o Lună Plină în Scorpion. Aceasta ar putea aduce la suprafață emoții intense și aspecte ascunse ale subconștientului.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 13:24

- Shutterstock

Joi, Mercur iese din retrogradare, oferindu-ți o claritate mentală și o capacitate sporită de comunicare. Este momentul perfect pentru a lua decizii importante și pentru a clarifica orice neînțelegeri din ultimele săptămâni. Duminica, Marte formează o conjuncție cu Neptun, amplificând intuiția și inspirația.

BANI: Lună Plină în Scorpion poate aduce la lumină aspecte ascunse ale situației tale financiare sau ale modului în care gestionezi banii. Este posibil să fii pus în fața unor decizii importante legate de investiții sau de gestionarea datoriilor. Conjuncția Marte-Neptun poate aduce o tendință de a fi mai idealist în ceea ce privește banii și investițiile. Este important să fii atent la realitate și să nu te lași influențat de iluzii sau de promisiuni false în domeniul financiar.

DRAGOSTE: Lună Plină în Scorpion poate aduce la suprafață aspecte ascunse ale relației tale sau ale sentimentelor tale față de partener. Este posibil să simți o nevoie crescută de intimitate și de a-ți exprima emoțiile în mod sincer și profund. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare, vei putea comunica mai ușor cu partenerul și să clarifici orice neînțelegeri din trecut. Conjuncția Marte-Neptun poate amplifica pasiunea și romantismul în relația ta, dar ai grijă să fii atent la semnalele de alarmă și să nu ignori realitatea în favoarea idealurilor romantice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Pești