Antena Meniu Search
x

În ciuda restricțiilor, o mamă bolnavă de cancer din Scoția va putea pleca într-o ultimă vacanță alături de copii

O femeie din Scoția, bolnavă de cancer, va putea pleca, alături de copiii săi, într-o vacanță în Tenerife, în ciuda restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronaviruslui. Anunțul a fost făcut chiar de căre șefa Executivului scoțian.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 19.11.2020, 19:07

O femeie, în vacanță, pe plajă
O femeie, în vacanță, pe plajă - Profimedia Images
  • O femeie din Scoția, bolnavă de cancer, va putea pleca în vacanță, în ciuda restricțiilor.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

O mamă din Scoția, bolnavă de cancer, va avea voie să meargă într-o „ultimă vacanță” alături de copiii ei, în ciuda interdicției de călătorie impusă în Scoției, a declarat premierul Nicola Sturgeon. Femeia visa să ajungă în Tenerife.

Linzi Page, în vârstă de 38 de ani, are cancer în stadiul patru. Femeia va fi scutită de restricțiile de călătorie introduse pentru limitarea răspândirii coronavirusului în zonă, scrie BBC.

Însăși șefa Executivului scoțian, Nicola Sturgeon, a declarat că a făcut o excepție în acest caz pentru a le oferi membrilor familiei o amintire de neprețuit. 

„În conformitate cu reglementările, oricine se află într-o astfel de situațiepoate pleca într-o vacanță finală”, a declarat Sturgeon, adăugând că „situația lui Linzi Page este tragică, dar, atât din punct de vedere al compasiunii, cât și din motive legale, poate pleca în vacanță și îi doresc familiei ei numai bine."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » În ciuda restricțiilor, o mamă bolnavă de cancer din Scoția va putea pleca într-o ultimă vacanță alături de copii