Antena Meniu Search
x

Trei localităţi din Italia, în carantină din cauza apariţiei unor îmbolnăviri cu coronavirus

Trei localităţi din Italia au intrat în carantină, după ce s-a anunţat oficial că şase persoane s-au îmbolnăvit de coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.02.2020, 18:03

Şase îmbolnăviri au fost depistate în ultimele ore, în localităţile respective
Trei localităţi din Italia, în carantină din cauza coronavirusului - La Repubblica
  • Trei localităţi din Italia au intrat în carantină din cauza apariţiei unor îmbolnăviri cu coronavirus
  • Şase pacienţi au fost depistaţi cu coronavirus în zona respectivă

Trei localităţi din Italia au intrat în carantină, după ce s-a anunţat oficial că şase persoane s-au îmbolnăvit de coronavirus.

În Codogno, Casalpusterlengo şi Castiglione, toate trei localităţi din Lombardia, s-a decis închiderea şcolilor, a barurilor, a restaurantelor, a instituţiilor publice şi a locurilor publice, din cauza apariţiei unor cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Conform La Repubblica, oamenilor li s-a recomandat să rămână închişi în case, respectiv să evite deplasările care pot fi amânate. Deocamdată, însă, nu se poate impune cu forţa rămânerea în case a cetăţenilor.

Totul a pornit după ce un bărbat de 38 de ani, care a luat masa cu un prieten sosit recent din China, s-a prezentat la spital cu probleme respiratorii.

A fost internat la Terapie Intensivă, în stare gravă, iar testele au arătat că s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Mai mult, soţia lui şi alte patru persoane care au intrat în contact cu el s-au îmbolnăvit, de asemenea, de coronavirus.

Medicii din cele trei localităţi aflate în carantină recomandă localnicilor ca, în cazul în care au probleme respiratorii, să nu se deplaseze la spital, pentru a nu răspândi eventualul virus, ci să cheme medicii acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Trei localităţi din Italia, în carantină din cauza apariţiei unor îmbolnăviri cu coronavirus