Antena Meniu Search
x

Video Iubiţi români costumaţi în Minnie şi Mickey Mouse, hoţi în Italia. Care era modul lor de operare şi cum au fost prinşi de poliţişti

Doi români au găsit modalitatea perfectă prin care să facă bani. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani şi partenera sa, care se îmbrăcau în costume de Mickey şi Minnie Mouse şi... plecau în goana după bani, pe străzile din Bologna. Personajele îi abordau pe cei mici, le ofereau baloane şi le propuneau selfie-uri. Odată ce atrăgeau atenția, cei doi profitau de ocazie și jefuiau părinţii. Potrivit anchetatorilor, românii ar fi folosit această tactică de nenumărate ori în ultimii ani.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 08:49

Vezi și

Tânărul de 29 de ani fusese deja condamnat la 5 ani de închisoare, fiind considerat responsabil de o serie de furturi și jafuri care au avut loc începând din 2017 în centrul istoric al capitalei regiunii Emilia-Romagna, relatează cotidianul Il Resto del Carlino.

Cuplu de români, hoţi în Italia. Se costumau în Mickey și Minnie Mouse şi jefuiau pe stradă familiile cu copii

Modul de operare pe care românul l-a dezvoltat de-a lungul timpului era unul cunoscut de polițiști: se deghiza în popularul personaj Disney și se plimba pe străzile orașului, atrăgând în special atenția copiilor. Familiile cu copii erau "ținta" preferată: bărbatul se apropia de cei mici sub pretextul de a le oferi un balon sau de a le propune să facă o fotografie împreună.

Numai că, odată ce le distrăgea atenția lor și a părinților, profita de ocazie pentru a-i jefui pe membrii familiei și fugea. Astfel de acțiuni ar fi avut loc frecvent în ultimii șapte ani.

Și, potrivit autorităților, a încercat ultimă dată și sâmbăta trecută. Potrivit Il Giornale, în timpul unui control de rutină în zona Viei Ugo Bassi, polițiștii l-au recunoscut pe bărbat, care se afla alături de femeia îmbrăcată în Minnie Mouse, chiar dacă el nu era costumat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi cumpărat vreodată jucării second hand copilului dumneavoastră?
Observator » Stiri externe » Iubiţi români costumaţi în Minnie şi Mickey Mouse, hoţi în Italia. Care era modul lor de operare şi cum au fost prinşi de poliţişti