Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii despre cazul de la Baia Sprie. Urme de înjunghiere şi incendiere pe trupul femeii, cineva ar fi încercat să-i ardă corpul

O femeie pe care rudele sau prietenii nu o mai văzuseră de câteva zile a fost găsită moartă în curtea casei, seara trecută, iar din primele informaţii se pare că cineva a ucis-o. Anchetatorii au descoperit pe corpul femeii urme de înjunghiere, dar şi de incendiere, semn ca cineva ar fi încercat să îi ardă trupul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.11.2020, 12:57

O femeie a fost găsită moartă în curte, cu urme de înjunghiere şi incendiere pe trup - observatornews.ro
  • Trupul femeii are urme de înjunghiere şi incendiere
  • Poliţiştii au audiat mai mulţi vecini

Anchetatorii au audiat mai mulţi vecini, însă nu au comunicat existenţa vreunui suspect, momentan.

Bogdan Gabor, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș: "Am identificat leziuni suferite printr-un corp tăietor, adică înjunghiere și multiple arsuri, incendiere. La acest moment nu se pot formula concluzii, ancheta este în desfășurare și sperăm cât de repede să identificăm autorul. Femeia a fost găsită în curtea casei. Se fac audieri, activități specifice în astfel de cazuri"

Femeia locuia singură, iar sora ei a văzut-o ultima dată săptămâna trecută. Din spusele acesteia la ultima lor întâlnire s-ar fi purtat normal, nu s-ar plâns că este bolnavă, ba chiar făcuse mai multe analize recent, iar toate erau în regulă. De câteva zile nici vecinii nu ar mai fi văzut-o pe femeie. Iar unul dintre aceştia ar fi dat alarma.

Oamenii legii ar fi luat în calcul de la bun început varianta unei crime.

Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "La fața locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare care a constatat că, în curtea respectivă, se găsește cadavrul unei femei de 61 de ani"

Femeia ar fi fost certată cu propria familie, iar un teren ar fi fost mărul discordiei.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, pentru a se efectua autopsia. Cercetările continuă şi trebuie să fie stabilite cauzelor și împrejurărilor morții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre cazul de la Baia Sprie. Urme de înjunghiere şi incendiere pe trupul femeii, cineva ar fi încercat să-i ardă corpul