Antena Meniu Search
x

Un tată român din Monza a dat drumul la gaz cu copiii dormind în casă, apoi şi-a sunat soţia: "Noi acum vom muri. Adio"

Un român de 45 de ani a fost foarte aproape să provoace o tragedie la Monza, în Italia. După ce s-a certat cu soţia, femeia a plecat la muncă şi l-a lăsat în casă cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 11 şi 12 ani. Bărbatul a deschis gazul, apoi şi-a sunat soţia ca să-i spună ce urmează să facă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.02.2019, 18:46

Un român din Monza a dat drumul la gaz şi a vrut să se arunce în aer, cu cei doi copii în casă

Un român de 45 de ani a fost foarte aproape să provoace o tragedie la Monza, în Italia. După ce s-a certat cu soţia, femeia a plecat la muncă şi l-a lăsat în casă cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 11 şi 12 ani.

Bărbatul a deschis gazul, apoi şi-a sunat soţia ca să-i spună ce urmează să facă.

Cu copiii dormind în casă, românul a deschis gazul

Un român de 45 de ani a fost arestat la Desio, Monza, după ce a încercat să arunce apartamentul în aer. Bărbatul a fost găsit cu bricheta în mână de pompierii care au spart uşa, aşteptând să se strângă suficient gaz încât să se producă o explozie.

Pe acelaşi subiect

Femeia fost sunată de soţ, care i-a spus: "Noi acum vom muri. Adio", apoi i-a închis telefonul.

Mama celor doi copii a sunat imediat la Poliţie, care a intervenit în câteva minute la adresa respectivă.

Pompierii au spart uşa, românul era cu bricheta în mână

Pompierii au intervenit imediat la adresă şi după ce s-a confirmat mirosul de gaz care venea din apartamentul românului, uşa a fost descuiată de specialiştii italieni în câteva secunde, pentru a preveni o scânteie.

Potrivit ilfattoquotidiano.it, în interiorul apartamentului se afla românul care ţinea în mână o brichetă, fiind imobilizat imediat. Pompierii au declarat că în apartament încă nu se acumulase suficient gaz pentru o explozie.

Românul a fost arestat

Tatăl celor doi copii a fost arestat, iar minorii au fost transportaţi la cel mai apropiat spital pentru îngrijiri şi analize medicale. Potrivit poliţiştilor italieni, promptitudinea mamei celor doi copii, care nu s-a pierdut cu firea şi a acţionat imediat, a evitat o tragedie de proporţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un tată român din Monza a dat drumul la gaz cu copiii dormind în casă, apoi şi-a sunat soţia: "Noi acum vom muri. Adio"