Antena Meniu Search
x

Românca acuzată că a ucis bătrânul de care trebuia să aibă grijă, în Italia, rămâne în arest preventiv

O româncă de 26 de ani acuzată că a ucis bătrânul de care trebuia să aibă grijă, în Italia, rămâne în arest preventiv, conform unei decizii anunţate de magistraţii italieni.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.11.2020, 08:00

Crima a fost comisă în iulie
Românca de 26 de ani a fost încarcerată într-o închisoare din Sicilia - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Românca implicată în acest caz are 26 de ani.
  • Crima s-a produs într-un oraş din Sicilia.

Nicoleta este acuzată că, în iulie, l-a ucis pe Michelangelo Marchese, un bărbat de 89 de ani, în locuinţa acestuia din Palma di Montechiaro, oraş din Sicilia.

Conform Agrigento Notizie, românca fusese angajată cu 24 de ore înainte de rudele lui Michelangelo pentru a avea grijă de bătrân.

Pe 11 iulie, când au văzut că nimeni nu răspunde, rudele lui Michelangelo au sesizat forţele de ordine, iar acestea au descoperit trupul neînsufleţit al bătrânului.

Michelangelo a fost găsit legat de mâini şi de picioare, iar ancheta a scos la iveală că bărbatul a murit prin sufocare.

De asemenea, forţele de ordine au descoperit casa dată peste cap, iar mai multe bunuri de valoare au fost date dispărute.

Nicoleta a plecat inclusiv cu maşina bătrânului şi astfel anchetatorii au reuşit să dea de ea şi să o captureze.

Acum, românca este acuzată de jaf şi de omor, iar magistraţii italieni au decis să o menţină în arest preventiv, de teamă ca Nicoleta să nu fugă din ţară.

Românca este încarcerată în închisoarea Pasquale di Lorenzo, din Agrigento.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Românca acuzată că a ucis bătrânul de care trebuia să aibă grijă, în Italia, rămâne în arest preventiv