Antena Meniu Search
x

SCENE desprinse din FILME la Bistriţa: Un bărbat a comis un JAF ARMAT la o bancă (FOTO)

Un bărbat înarmat cu un pistol a pătruns marți dimineața în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița și a amenințat o casieră, convingând-o astfel să îi înmâneze o sumă de bani.

Un bărbat înarmat cu un pistol a pătruns marți dimineața în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița și a amenințat o casieră, convingând-o astfel să îi înmâneze o sumă de bani.

În unitatea bancară se mai aflau și alți angajați. Bărbatul a cerut casierei să îi dea banii din seif, însă nu se cunoaște până la această oră prejudiciul creat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Alexandra Vereșezan, incidentul a fost sesizat în jurul orei 10:30.

Bărbatul a reușit să fugă, însă polițiștii sunt pe urmele acestuia și încearcă să îl identifice cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

Un martor al jafului armat produs marți dimineața la o unitate bancară din Bistrița a afirmat că individul care a amenințat cu arma angajații băncii ar fi un tânăr cu vârsta de 30-35 de ani, înalt, atletic, care purta o șapcă și un rucsac pe un umăr.

Martorul în cauză este vânzătoare la un chioșc de ziare aflat în imediata apropiere a băncii unde s-a produs jaful.

Ea a afirmat pentru Agerpres că o femeie a venit și i-a cerut să sune de urgență la 112 după ce, în timp ce se afla în bancă să-și plătească rata, un individ a apărut în spatele ei cu un pistol în mână și a strigat: "Nu mișcă nimeni, este un jaf". Vânzătoarea de la chioșcul de ziare spune că în timp ce vorbea cu dispecerul de la 112 l-a văzut pe bărbatul care a comis jaful ieșind din bancă, însă doar din spate, acesta fugind în direcția opusă cu banii furați în rucsac.

La fața locului se află o echipă de criminaliști care culege probe — amprente și imagini — de pe camerele de supraveghere, în încercarea de a-l identifica cât mai repede pe autorul jafului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » SCENE desprinse din FILME la Bistriţa: Un bărbat a comis un JAF ARMAT la o bancă (FOTO)