Antena Meniu Search
x

Regăsire cutremurătoare! Vânduți CA O MARFĂ IEFTINĂ, doi frați s-au întâlnit pe tărâmul făgăduinței!

Tommy Trippel și Rob Brekke au același sânge, dar soarta i-a aruncat într-un leagăn de copii din Suceava. După 18 ani s-au reîntâlnit peste mări și țări

Tommy Trippel și Rob Brekke au același sânge, dar soarta i-a aruncat într-un leagăn de copii din Suceava. După 18 ani s-au reîntâlnit peste mări și țări 

Viața bate filmul în fiecare zi. Cazul a doi frați români care s-au regăsit după 18 ani în Statele Unite a fost popularizat inclusiv în presa de peste Ocean, ziariștii din țara tuturor posibilităților fiind de-a dreptul impresionați de situația ai căror protagoniști erau doi tineri din Europa de Est.

Tommy Trippel și Rob Brekke sunt cei doi copii ai unei familii din Suceava care au ajuns în Statele Unite fiind adoptați de două familii, care locuiau la doar 180 de kilometri distanță. 

După 18 ani, cei doi s-au regăsit grație părinților lui Tommy: “Mama stătea pe canapea şi mi-a zis <Am vorbit cu o doamnă care s-ar putea să fi adoptat un frate de-ai tăi> şi eu am rămas blocat”

“Rob a sunat la uşă şi eu am răspuns. Aşa că am stat în prag vreo 15 minute, fixându-ne cu privirea. Pentru că nu ne venea să credem”, își amintește Tommy

“Eram identici. Amândoi aveam bărbile tunse la fel. Era ca şi cum ne uitam în oglindă", a spus Rob

Acum cei doi se vizitează și știu că sunt frați de sânge. Împreună își doresc să își revadă părinții adevărați

SPUNE-ŢI PĂREREA despre caz AICI!

Şi tu eşti un copil al generaţiei pierdute? Cunoşti pe cineva care a trecut prin orfelinatele groazei?Trimite-ne povestea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Generatia Pierduta » Regăsire cutremurătoare! Vânduți CA O MARFĂ IEFTINĂ, doi frați s-au întâlnit pe tărâmul făgăduinței!