Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 iunie 2018. Bani, sănătate, dragoste şi carieră

Horoscop 14 iunie 2018. O zi deosebită, perfectă pentru a petrece timp în familie. Pe plan personal, astăzi veţi avea parte de o surpriză, iar în sfera financiară se pare că vă reveniţi destul de bine din micul cutremur cauzat de cheltuielile excesive din ultima perioadă.

Horoscop 14 iunie 2018. Bani, sănătate, dragoste şi carieră
Horoscop 14 iunie 2018. Bani, sănătate, dragoste şi carieră - Observator.tv

Horoscop 14 iunie 2018. O zi deosebită, perfectă pentru a petrece timp în familie. Chiar dacă aveţi probleme sau sunteţi supăraţi, în această zi trebuie să vă rezolvaţi unele probleme.

Pe plan personal, astăzi veţi avea parte de o surpriză, iar în sfera financiară se pare că vă reveniţi destul de bine din micul cutremur cauzat de cheltuielile excesive din ultima perioadă.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Berbec

Berbecul va petrece această zi foarte romantic. Veți fi treziți de un apel telefonic în care o persoană de sex opus vă informează că vă așteaptă un cadou. Acest cadou va fi o călătorie în același loc în care ţi-ai petrecut trecut copilăria ta (sau în alte locuri cu care ai multe legături). Veți fi foarte mulțumiți de această surpriză și vă va lăsa cu cele mai calde amintiri. Și, cel mai important, că aici, în locurile dragi inimii tale, tu și persoana care ți-a pregătit o surpriză veţi deveni un cuplu.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Taur

Taurul va avea o zi interesanta si placuta in acelasi timp. Veți participa la o sărbătoare publică, iar într-o mulțime zgomotoasă veți întâlni o persoană pe care nu ați mai văzut-o încă din copilărie. Cel mai probabil, aceasta ar putea fi prima dvs. dragoste (o persoană care a cauzat un puternic tremur în sufletul tău). Va trebui să recunoașteți că, chiar și după mulți ani, sentimentele pentru această persoană nu a dispărut, iar acest lucru va deveni pentru voi pentru cea mai puternică experiență emoțională a zilei.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi vor fi interesați de o întrebare legată de viața personală a celui mai bun prieten. Voi decideți să aflați cum a reușit să creeze o astfel de căsătorie de succes mulți ani pentru a trăi fericit cu jumătatea lui mai bună. Tu îl întrebi: "Care este secretul bunăstării familiei tale?" Și răspunsul la această întrebare va veni imediat la dumneavoastră. Acest prieten vă cheamă în vizită, astfel încât să puteți observa personal cât de cald și de respectuos el și jumătatea lui comunică unul cu celălalt. Odată ajunşi, se pare că tu şi iubita lui nu sunteţi tocmai străini.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Rac

Pentru Rac, pe 14 iunie 2018 riscul de a intra într-o situație delicată crește. Pentru a nu vă face de rușine, adresând o întrebare fără tact, gândiți-vă cu atenție la toate frazele voastre (chiar și cuvintele care aparent sunt departe de a nu fi înţelese). Mai pe seara, un eveniment vă va aduce o mare bucurie. Veți vizita mai multe locuri şi festivități zgomotoase, veți face o mulțime de fotografii și veți vorbi cu prietenii.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Leu

Astăzi Leul este destinat să meargă într-o călătorie obositoare. Faceți tot ce puteți pentru a nu fi în spatele volanului mașinii, urmând un traseu plictisitor. Locul în care sunteți destinat să fiți va fi extrem de departe de semnalele celulare. În consecință, veți rămâne fără posibilitatea de a apela, de a trimite un mesaj text sau de a vorbi cu cineva pe internet. Asta are două părţi. Una bună şi una mai puţin bună. Cea bună este că nu o să vă poată bate nimeni la cap o perioadă, iar cealaltă este că nici dumneavoastră nu puteţi face acelaşi lucru.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Fecioară

Pe 14 iunie, Fecioara ar trebui să-şi pună sincer o întrebare importantă legată de soarta relației lor. Recunoaște cel puțin pentru tine că în ultimele zile această legătură a devenit deprimantă. Poate că același lucru este experimentat şi de partenerul tău stabil (ca şi tine, nu are puterea să recunoască că aţi devenit indiferenți unul față de celălalt). După ce ați descoperit acest lucru, nu întârziați această conversație cu persoana pe care ați încetat să o iubiți. Lucrurile vor deveni mult mai ușor atunci când vă eliberați unul pe celălalt sau reaprindeți relația.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Balanţă

Balanţa nu poate uita evenimentele din această zi. Veți fi implicat într-o sărbătoare publică și veți avea parte de o mare atenție. Printre persoanele care vă privesc va fi o persoană strâns asociată cu afacerea ta. El vă va aborda pentru a vă întreba dacă sunteți interesat de cooperarea cu organizația sa. Cu această propunere va începe noua ta viață, în care totul va fi prezent: glorie, venit bun și multă muncă.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii nu ar trebui să petreacă această zi într-o permanentă hărţuire cu cea de-a doua jumătate. Lăsați-l pe cel iubit să acționeze așa cum crede că este singurul mod corect. Chiar dacă acest scenariu este în cele din urmă condamnat la eșec, nu interfera cu dorințele celeilalte jumătăți. Numai după ce aţi supraviețuit acestui mic fiasco, își dă seama în sfârșit că toate problemele lor se datorează doar încăpățânării și reticenței de a asculta sfatul altcuiva.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Săgetător

Pentru Sagetatori, riscul de a pierde un obiect valoros crește, după ce vizitează un loc public şi zgomotos. Luați în considerare această previziune și, mergând la concert, lăsați toate obiectele de valoare acasă. Portofelul cu tot conținutul lui trebuie ascuns astfel încât să nu ajungă la hoții de buzunare. În general, precauția extremă pentru dvs. astăzi nu va fi irosită. Nu uitați acest lucru nici atunci când intrați în dialog cu străinii.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Capricorn

Capricornii de astăzi vor putea să facă o achiziție foarte profitabilă. Veți obține acest element atunci când vedeți un anunț pe unul dintre site-urile populare și veți deveni ultimul norocos, care va bate alți cumpărători. Seara, după ce te-ai adunat pentru o mică petrecere în casa unui prieten apropiat, vei continua să te bucuri de acest mare succes. Prietenii nu vă vor înțelege, deoarece acest obiect va părea a fi ceva destul de nesemnificativ şi veţi fi luat peste picior.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Vărsător

Varsatorului nu îi este recomandat sa petreaca 14 iunie 2018 măciant de grijile privind soarta relatiei lor. Aceste temeri nu au nici un motiv și veți înțelege acest lucru, dacă analizați comportamentul soțului dvs. din nou. Gândiți-vă - o persoană care și-a pierdut interesul în tine își cheltuie prima de la muncă pe cadouri scumpe care nu sunt pentru dvs. și întregul week-end în excursii pentru a  vedea o rudă? Nu sună bine deloc. Cere să mergi şi tu cu el.

Horoscop 14 iunie 2018 pentru Peşti

Pestii astazi vor fi fermecaţi de o persoana extraordinara. Veți asculta monologul său cu mare entuziasm, mai ales că vă va împărtăși gândurile sale secrete. Veți numi această persoană guru personal, model ideologic și mentor. Apropo, voi doi veți fi o echipă foarte interesantă. Prietenul tău va avea rolul de inspirator și creator, iar tu - suporterul fiabil, responsabil pentru existența confortabilă a geniului său personal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 iunie 2018. Bani, sănătate, dragoste şi carieră