Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 iunie 2018. Revelație divină, o sumă enormă de bani și o decizie crucială în dragoste

E o zi bună și pentru a discuta problemele nou apărute în dragoste, care riscă să fie date la o parte de rutină și să revină, cu mai multă intensitate, în perioada următoare. Unii nativi mai norocoși pun mâna pe o sumă frumoasă de bani, pe care o vor cheltui rapid pe item-uri de lux.

Horoscop 10 iunie 2018. Revelație divină, o sumă enormă de bani și o decizie crucială în dragoste
Horoscop, 10 iunie 2018 - Observator

Horoscop 10 iunie 2018. Se anunță o duminică liniștită, numai bună pentru întâlniri cu prietenii și depănat amintiri. O toropeală plăcută cuprinde pe toată lumea, însă n-ar fi exclus ca un amic mai energic să te invite la un picnic în aer liber.

E o zi bună și pentru a discuta problemele nou apărute în dragoste, care riscă să fie date la o parte de rutină și să revină, cu mai multă intensitate, în perioada următoare. Unii nativi mai norocoși pun mâna pe o sumă frumoasă de bani, pe care o vor cheltui rapid pe item-uri de lux, cu mult peste nivelul lor.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Berbec

Berbecii sunt sceptici întreaga zi și prea puțin dispuși să audă poveștile alora. E posibil să primești un compliment sincer către sfârșitul zilei, pe care îl vei refuza categoric invocând falsitatea. Ca de obicei, procedezi cu precizie elvețiană când e vorba de a pierde prieteni, ceea ce și întâmplă, în cazul de față. Puțină diplomație nu ar strica, chiar dacă nu crezi în sinceritatea partenerului de discuție.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Taur

În stilul caracteristic, taurul se relaxeaza de dimineața și până seara, făcând numai lucrurile care-i aduc plăcere. E posibil să ieși cu familia la plimbare, poate chiar cu bicicleta, sau să fii invitat la o petrecere. E un moment prielnic pentru a-ți încărca bateriile alături de cei dragi, deși mici gesturi ale partenerului de viață îți cam dau motive de îngrijorare. Jumătatea ta obișnuia să respingă orice tentativă de flirt încă din primele secunde, ceea ce nu se întâmplă și de data aceasta. Ba chiar pare că-i face plăcere. Ar fi bine să treci cu vederea acest episod, a schimba câteva replici nu înseamnă a înșela.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să-și analizeze cu atenție starea de sănătate și să facă mici schimbări în stilul de viață. Unii nativi se simt slăbiți de la primele ore ale dimineții, așa că plimbările lungi sau activitățile în aer liber nu sunt recomandate. Sunt suficiente lucruri de făcut și acasă, dacă ai dispoziția necesară. Ai putea să chemi câțiva prieteni și să stai la povești, e posibil urmeze o săptămână intensă la muncă și nu vei mai avea timp de întâlniri. Atenție, totuși, prietenii tăi s-ar putea să fie puși pe distracție. Nu-ți dorești să începi săptămâna mahmur.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Rac

Racii, în ciuda timididății, sunt puși pe fapte mari. Au de gând să stabilească o întâlnire cu unii investitori, pentru a pune la cale o afacere. Deși nu sunt tocmai manageri de succes, își folosesc intuiția pentru a înțelege mecanismele complexe care guvernează o întreprindere. Vor descoperi cu această ocazie că se pricep să discute cu parteneri mai experimentați, mai ales dacă renunță la prejudecăți. E posibil ca întâlnirea să nu ducă la o investiție, dar stai fără griji. În business contează să reușești o singură dată, nu să ratezi de 100 de ori.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Leu

Leii sunt sfătuiți să nu petreacă mult timp în soare, altfel s-ar putea alege cu probleme ale pielii. E una din acele zile în care trebuie să ai mai multă grijă de tine, iar asta nu e chiar dificil, ținând cont că toate lucrurile importante vor avea loc acasă. Pe seară e posibil să ai parte de un eveniment neobișnuit. O cunoștință pe care nu ai mai văzut-o de ani buni bate la ușă din senin. Ai grijă să nu reacționezi bizar, persoana respectivă are intenții bune dacă ești deschis la discuții.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele vor avea o zi de care își vor aduce aminte peste ani. Se anunță o excursie fabuloasă cu familia, într-un loc cu adevărat special. Momentele trăite sunt atât de intense, încât uiți de timp și de probleme. Te reîntorci acasă cu un dar divin, și anume revelația că fericirea nu stă în grosimea portofelului, ci în clipele petrecute alături de familie în sânul naturii.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Balanță

Balanțele ar trebui să-și facă timp pentru a se privi cu atenție în oglindă. Dacă vezi un chip îmbătrânit, copleșit de griji, e cazul să faci schimbări radicale. Primul pas ar fi să renunți la tendința de a te îngrijora pentru lucruri mărunte. Stresul are efecte devastatoare pentru piele și nu vrei să arăți cu 10 ani mai bătrână pentru nimic. N-ar fi rău să faci și o schimbare de look – ar putea fi începutul unei perioade noi în viața ta, una în care ai grijă de propriul corp, nu de nevoile altora.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii trag lozul cel mare. La propriu. E o zi unică în care se anunță câștiguri fabuloase la loto, asta dacă ai avut inspirația să joci. Atins de noroc, vei decide să dai o mare parte din bani unei fundații de caritate, specializată pe ajutorul persoanelor aflate în dificultate. E o formă de a te revanșa pentru ajutorul pe care l-ai primit în tinerețe, atunci când totul atârna de un fir de ață și ai fost salvat în ultimul moment de la ruină.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Săgetător

Zi plină de surprize plăcute pentru săgetători. Un device vechi, pe care îl considerai stricat, începe să funcționeze ca prin minune. Tot în mod neașteptat dai peste o ofertă extrem de avantajoasă la hypermarket și, chiar dacă cheltui o sumă mare de bani, avantajele sunt clare. De fapt, deal-ul e atât de bun, încât nici nu vei simți lipsa banilor cheltuiți.

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Capricorn

Tăcerea e de aur. Nu este o zi bună pentru a da sfaturi, indiferent cât de competent crezi că ești, mai ales că în joc e viața unui prieten apropiat. Dacă va asculta de tine, lucrurile o vor lua razna rapid, iar tu vei ieși țap ispășitor. Dacă nu-i vei spune nimic, va considera că nu-l ajuți. Cel mai bine e să-i distragi atenția de la problemă, invitându-l în oraș și ducând discuția către subiecte mai lejere. Hai, că te pricepi la asta!

Horoscop 10 iunie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorii vor petrece sfârșitul de săptămână departe de civilizație. E un weekend de-a dreptul sălbatic, în care realizezi că te poți simți bine și fără tehnologie. La început vei fi stânjenit fără acces la internet, dar în scurt timp te vei gândi serios la ideea de a renunța la smartphone. Nu e cazul să mergi atât de departe, bucură-te de această zi și profită de ocazie pentru descoperi noi hobby-uri și modalități de a petrece timpul în natură. E o gură de oxigen de care aveai nevoie.

Horoscop 10 iunie pentru 2018 Pești

Peștii sunt puși în fața unei decizii cruciale. În joc e viitorul tău, ar trebui să analizezi cu grijă situația. Pentru unii nativi ar putea fi o dorință de a se muta de la părinți, împreună cu partenerul. Deși e bine să te gândești de mai multe ori înainte de a face acest pas, nu te lăsa cuprins de frământări. Plecarea de acasă e întotdeauna grea, dar necesară. La un moment dat tot va trebui să o faci. Dacă simți că ți-ai găsit jumătatea și nu e doar o relație de scurtă durată, mergi înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 10 iunie 2018. Revelație divină, o sumă enormă de bani și o decizie crucială în dragoste