Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 iulie 2018. Bani, dragoste furată și un secret șocant

Horoscop 18 iulie 2018. În această zi va crește semnificativ componenta creativă a fiecărui individ. Fie că este vorba despre o capodoperă, sau o sclipire de geniu, depinde de tine în ce direcție să-ți folosești potențialul. Dragostea, sănătatea și banii sunt și azi cap de afiș al zodiacului.

Zodiacul zilei de 18 iulie 2018
Horoscopul zilei de 18 iulie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 18 iulie 2018. În această zi va crește semnificativ componenta creativă a fiecărui individ. Fie că este vorba despre o capodoperă, sau o sclipire de geniu, depinde de tine în ce direcție să-ți folosești potențialul.

Dragostea, sănătatea și banii sunt și azi cap de afiș al zodiacului, cu previziuni extrem de interesante, specifice fiecărei zodii.

Berbec Horoscop 18 iulie 2018

Berbecul astăzi va refuza să facă orice compromis. Veți insista pe propriul dvs. drum, arătând o duritate de caracter foarte specifică. În cele din urmă, colegii dvs. vor fi forțați să sprijine pe deplin scenariul pe care l-ați propus. Veți câștiga această victorie și încă o dată vă veți dovedi că nu aveți egal în soluționarea litigiilor. Cu toate acestea, alături de tine există o persoană căreia îi ești în continuare destinată să te supui. Acesta ar fi partenerul tău, care te va convinge din nou că trebuie să faci exact așa cum spune el. Iubirea, nu?

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Taur Horoscop 18 iulie 2018

Taurul pe 18 iulie va suferi o ușoară dezamăgire. Un stilist, în care aveți încredere cu părul dvs., nu vă justifică speranțele. Ca rezultat, nu vă veți baza pe aspectul dvs. pentru a impresiona o persoană. Din fericire, când tu și această persoană sunteți la o întâlnire, primiți de la el un compliment liniștitor. El va aprecia naturalețea și simplitatea aspectului tău și va spune că aceste lucruri au o valoare deosebită pentru el. Până la urmă, stilistul a avut o sclipire de geniu.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Gemeni Horoscop 18 iulie 2018

Gemenii astăzi nu trebuie să își facă noi prieteni. Riști să aduci o persoană nedemnă mai aproape de tine. Persoana pe care o accepți ca o prietenă se va dovedi, de fapt, a fi o șarlatană care caută doar niște păpuși utile. Ar trebui să realizezi că este ridicol să îți faci cunoștințe (în special prietenii noi) doar din cauza interesului propriu. Ai deja o persoană lângă tine care te va sprijini cu bucurie în orice probleme. Apreciază vechile prietenii și fii foarte atentă cu cele noi. 

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Rac Horoscop 18 iulie 2018

Pentru Rac, singura problemă în această zi va fi absența iubirii. La lucru, partenerul dvs. va avea o situație de urgență și, prin urmare, nu vă va putea fi alături la un eveniment important. Acesta nu este un motiv pentru a te simți ofensată sau tristă. Dacă este important pentru dvs. să aveți un anumit sprijin, invitați un prieten, o prietena sau una dintre rudele dvs. să vă însoțească. Nu uitați să surprindeți ce se întâmplă pe cameră, pentru ca iubitul dvs. să poată observa mai târziu ce se întâmplă.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Leu Horoscop 18 iulie 2018

Leul pe 18 iulie 2018 nu ar trebui să se supună îngrijorărilor. Priviți în jur, apreciați cât de frumos este peisajul de vară din jurul vostru, cât de ușoară și calmă a devenit realitatea voastră. Este ridicol să umbli într-o asemenea scenă feerică cu o neliniște absolut nerezonabilă în suflet, din cauza problemelor pe care le-a generat imaginația ta bogată. Organizați pentru dvs. cât mai mult timp liber posibil. Dacă este posibil, călătorește lângă o apă sau mergi cu cineva la pescuit. Apa îți va calma starea de spirit și vei deveni mult mai fericită.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Fecioară Horoscop 18 iulie 2018

Fecioara va fi obosită de evenimentele din mediul ei. La lucru, veți fi încărcat cu o grămadă de probleme vechi, poate că o reacție veche cu colegul dvs. este reactivată. La domiciliu, veți asculta plângerile unei rude apropiate, întrebându-vă de ce ai uitat de ea din cauza muncii tale. Veți fi în măsură să supraviețuiți acestui moment incomod psihologic dacă veți învăța să nu reacționați la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Uita-te la toate ca un maestru călugăr budist. Cu blândețe și răbdare.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Balanță Horoscop 18 iulie 2018

Balanța astăzi va dezvălui în mod accidental secretul cuiva. Adevărul despre persoana alături de care ați petrecut câțiva ani, vă șochează, dar vă veți forța să comunicați cu această persoană ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Persoana respectivă vă va vedea cu mare respect. În ochii ei veți citi totul: recunoștință că nu ați dezvăluit acest secret nimănui și speranța că comunicările voastre vor rămâne calme și demne de încredere.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Scorpion Horoscop 18 iulie 2018

Scorpionii astăzi sunt destinați să obțină o propunere foarte promițătoare. Va veni în mod neașteptat, chiar în momentul în care sunteți foarte mulțumiți de locul dvs. actual de muncă. Cu toate acestea, nu spuneți nimic potențialului angajator. Îl vei da timp să se gândească. Un consiliu de familie va avea loc seara, unde tu si rudele tale veti determina cum ar trebui sa arate viitorul dumneavoastra.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Săgetător Horoscop 18 iulie 2018

Săgetătorul astăzi va avea tendința de a fi nostalgic. Îți vei aminti o dragoste din trecut, comparând-o cu relația ta actuală. Indiferent dacă îți place sau nu, trebuie să recunoști totuși că îți lipsește înălțimea pasiunii caracteristice afecțiunii voastre trecute. Fii cinstit cu tine, și cu partenerul tău actual. Dacă ții doar pentru tine acest subiect și această nemulțumire doar pentru că subiectul este unul inconfortabil, ai putea avea probleme.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Capricorn Horoscop 18 iulie 2018

Capricornii vor fi mulțumiți de mediul în care se află și veți petrece activ și romantic. Iar dragostea pentru tine va începe imediat când vei veni la lucru, unde, un coleg nou și frumos își face apariția. Acest reprezentant al sexului opus vă va exprima imediat o mare plăcere. Vei fi surprinsă de faptul că dragostea și pasiunea poate fi găsită în locuri atât de neconvenționale. Dacă aveți deja un partener, asigurați-vă că îi spuneți colegului dvs. despre acest lucru.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Vărsător Horoscop 18 iulie 2018

Un cadou foarte ciudat va fi dat Vărsătorului astăzi. Este un lucru exotic, pe care ți l-a dat o persoană care tocmai s-a întors dintr-o călătorie lungă. Nu înțelegi imediat valoarea acestui lucru și s-ar putea să începi să vorbești prostii că cineva care a fost în atâtea locuri exotice n-a putut să-ți ia decât o prostie Ulterior vei înțelege că donatorul acestui suvenir vă tratează cu o atenție deosebită, iar obiectul respectiv are o valoare inestimabilă. E posibil ca această persoană să devină chiar jumătatea dvs. ideală. Apoi cine merge în cele mai exotice locuri din lume?

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Pești Horoscop 18 iulie 2018

Peștii vor petrece 18 iulie 2018 explorând lumea din jur. Vei deveni naturalist pentru un timp, doar pentru a explica o întrebare dificilă pentru o ruda a ta mai tânără. Cu toate acestea, acest joc vă va încânta atât de mult încât decideți să îl continuați și fără copil. Deci, în viața ta va exista un alt hobby pe care îl vei angaja în timpul serii și în weekend. În toate celelalte chestiuni, veți avea, de asemenea, control complet, ceea ce va întări starea de spirit bună.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Peşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 iulie 2018. Bani, dragoste furată și un secret șocant