Meniu
Search
x

Horoscop 25 iulie 2018. Achiziţii spontane, noroc în dragoste şi o promovare

la 24.07.2018, 14:55

Horoscop 25 iulie 2018.O zi în care modestia şi onestitatea trebuie să vă definească în relaţia cu cei din jur. Lauda de sine şi mândria peste măsură sunt complet excluse. Daţi o mână de ajutor atunci când este cazul şi oferiţi complimente şi cuvinte frumoase persoanelor care merită.

Reclamă
Horoscop zilnic prezentat de Observator

Horoscopul zilei de 25 iulie 2018 anunţă o zi plină de surprize plăcute în afaceri şi în viaţa personală - Observator.tv

Horoscop 25 iulie 2018. O zi în care modestia şi onestitatea trebuie să vă definească în relaţia cu cei din jur. Lauda de sine şi mândria peste măsură sunt complet excluse. Daţi o mână de ajutor atunci când este cazul şi oferiţi complimente şi cuvinte frumoase persoanelor care merită. Micile gesturi pot îmbunătăţi ziua cuiva aşa cum nu v-aţi fi imaginat.

Reclamă

De asemenea, v-aţi gândit să vă vizitaţi părinţii? Ar fi un moment bun să le faceţi o surpriză, mai ales că nu v-au mai văzut de ceva vreme, iar stresul de la muncă a rărit telefoanele între voi.

Horoscop 25 iulie 2018 Berbec

Berbecul pe 25 iulie este gata să fure luna şi stelele şi întreaga boltă cerească pentru o anumită persoană. O veţi cunoaşte în timp ce lucraţi la un nou proiect şi veţi fi cu adevărat absorbiţi de frumuseţea sa interioară, cât şi exterioară. Dacă aveţi totuşi o relaţie stabilă, gândiţi-vă de mai multe ori înainte să lăsaţi o nouă pasiune în viaţa dvs. Horoscopul vă recomandă să nu încercați să realizați o altă poveste de dragoste în paralel, pentru că se va termina prost. Veţi pierde la final respectul acestor persoane, cât şi al celor din jur care vă vor afla păţania.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop August 2018 Berbec

Horoscop 25 iulie 2018 Taur 

Taurul trebuie să se gândească foarte bine şi să ia o decizie referitoare la viitorul lor în dragoste. Înainte de a vă hotărî dacă să încheiaţi relaţia actuală, gândiţi-vă pentru un minut dacă vă puteţi imagina viaţa fără partenerul dumneavoastră. Nu vă va rămâne gândul zi şi noapte la îmbrăţişările sale pasionale? Dacă această persoană vă este încă dragă, nu are rost să puneţi punct, ci să munciţi cot la cot pentru a restabili legăturile şi pentru a reaprinde focul dintre voi. Este o decizie foarte grea şi importantă pentru care aveţi nevoie de timp generos de gândire.

Reclamă

Consultă şi Horoscop August 2018 Taur

Horoscop 25 iulie 2018 Gemeni

Nici bucurii, ncii emoţii prea mari pentru Gemeni în această zi. Vă veţi dedica întreaga zi obişnuitei rutine, chiar şi când veţi face curat în biroul dvs de la muncă şi nu vă veţi opri până când acesta nu va străluci de curăţenie. După ce veţi fi terminat cu această treabă, vă veţi îndrepta atenţia asupra unui proiect lăsat în paragină, pe care l-ați tot amânat, iar acum aveţi şansa să obţineţi rezultate destul de bune de pe urma lui. Această muncă vă va antrena, iar seara vă veți hotărî să vă bucurați de un serial TV sau de o carte interesantă.

Consultă şi Horoscop August 2018 Gemeni

Horoscop 25 iulie 2018 Rac

Noi speranțe şi planuri apar în calea Racului. Veţi începe să priviți cu optimism în viitorul dvs. profesional, de îndată ce vechiul dvs. prieten va fi numit noul dvs. supraveghetor. Împreună veţi crea un tandem foarte productiv, bazat pe profesionalism, nu numai pe prietenie. De asemenea, lucrând alături de prietenul dvs apropiat, vă veţi simţi mult mai confortabil din punct de vedere emoţional, iar stresul se va diminua.

Consultă şi Horoscop August 2018 Rac

Horoscop 25 iulie 2018 Leu 

Leii sunt sfătuiţi să stea departe de gândurile invidioase. Nu are rost să vă comparaţi viaţa cu a unor oameni de succes. Da, poate în anumite privinţe sunt mai puternici şi influenţi, dar şi dvs aveţi destule motive pentru care să vă mândriţi cu propria persoană. Gândiţi-vă la proiectele importante pe care le-aţi realizat cu succes sau la acţiunile care v-au adus laude din partea rudelor, prietenilor sau colegilor de muncă. În această zi, în mod involuntar, aveţi şansa de a fermeca o persoană foarte dorită în cercul dvs de cunoştinţe, dar ea va avea ochi doar pentru dumneavoastră.

Consultă şi Horoscop August 2018 Leu

Horoscop 25 iulie 2018 Fecioară

Ar trebui să vă monitorizaţi cu atenţie bugetul, e sfatul horoscopului. Abţineţi-vă de la achiziţii spontane, pentru că veţi fi dezamăgiţi de acţiune la final. Un alt factor periculos al acestei zile este acela de a comunica cu străinii. Există riscul ca, alături de dvs., să apară un aventurier viclean care va afecta economiile dvs. financiare. Puteți să vă protejați bugetul de astfel de intruziuni dacă refuzați orice tip de proiecte discutabile propuse de străini.

Consultă şi Horoscop August 2018 Fecioară

Horoscop 25 iulie 2018 Balanţă

Miercuri e o zi liniştită şi paşnică pentru Balanţă. Popularitatea dvs va creşte substanţial în cadrul echipei de lucru, iar acum chiar şi cel mai autoritar dintre colegi îşi va arăta respectul faţă de dvs. Faceți totul pentru a consolida o astfel de relaţie. Fiţi cât mai natural şi menţineţi nivelul de profesionalism la cote înalte. Nu uitaţi de asemenea să oferiţi o mână de ajutor atunci când este cazul. Nici în relaţiile personale nu veţi avea probleme, în afara unui conflict minor cu jumătatea.

Consultă şi Horoscop August 2018 Balanţă 

Horoscop 25 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii îşi neglijează aspectul personal. Veţi spune încolo şi încoace că sufletul unei persoane este important şi nu aparenţa, motiv pentru care veţi merge la o întâlnire romantică în blugi şuviţi. Din fericire, partenerul dvs nu este una dintre acele persoane care judecă oamenii după modul în care se îmbracă. În ceea ce-l priveşte, aveţi dreptate, este mai interesat de sufletul dvs şi de felul dvs de a fi. Această întâlnire va crea o bază solidă pentru viitorul relației, care are șansa de a se încheia sub marșul nunții.

Consultă şi Horoscop August 2018 Scorpion

Horoscop 25 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorul ar trebui să înceteze să mai copieze comportamentul unei anumite celebrităţi. Această atitudine este de înţeles pentru copii, dar sunteţi un adult,o persoană rezonabilă care pur și simplu nu poate fi clona exactă a cuiva. Fiţi cine sunteţi, iar acest rol vă va aduce mult mai multe aplauze şli respect. Există şanse ca astăzi să deveniţi interesaţi de o persoană fermecătoare, alături de care puteţi crea mai târziu un cuplu solid care va emana doar iubire.

Consultă şi Horoscop August 2018 Săgetător

Horoscop 25 iulie 2018 Capricorn

O zi liniştită şi pozitivă pentru Capricorni. Veţi simţi energia pozitivă nu numai din partea rudelor, colegilor sau prietenilor dvs, ci chiar de animale pe care le vedeţi întâmplător pe stradă. Ba chiar s-ar putea să întâlniţi un căţeluş care nu se va mai dezlipi de dvs şi vă va urmări până vă veţi hotărî să-l adoptaţi. Acesta este destinul, iar mititelul se va dovedi un prieten de nădejde. Un alt eveniment plăcut va fi o achiziţie spontană, un obiect pe care îl doreaţi va fi acum la reduceri şi nu veţi rezista tentaţiei.

Consultă şi Horoscop August 2018 Capricorn

Horoscop 25 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorul are şanse foarte mari să obţină o mărire de salariu sau un nou grad profesional, poate o avansare? În orice caz, veştile bune vă vor face să fiţi mândru de dvs, aşa că primul lucru va fi să împărtăşiţi informaţia preţioasă şi cu prietenii de pe reţelele sociale. Cu toate acestea, nu uitaţi că şeful dvs conservator sau vreun subaltern pus să spioneze, se va uita îndeaproape la tot ce publică angajaţii firmei. În concluzie, fiţi mai rezervat în mediul online.

Consultă şi Horoscop August 2018 Vărsător

Horoscop 25 iulie 2018 Pești 

O zi triumfătoare pentru Peşti. Veţi avea o stare bună şi o atitudine festivă, luminoasă, radiantă, fără să vă plângeţi de sarcinile obligatorii pe care le aveţi de făcut. Motivul este vestea primită telefonic de la unul dintre copiii dvs, al cărui viitor este îngrijorător. Acesta vă va anunţa că a reuşit să obţină un loc de muncă într-o poziţie foarte importantă. Toate temerile şi stările tensionate care nu vă dădeau pace, vor dispărea definitiv şi veţi fi inundat de linişte sufletească.

Consultă şi Horoscop August 2018 Peşti

Reclamă

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citește și
Horoscop 24 mai 2022. Zodia care îşi schimbă locul de muncă şi începe o nouă aventură
Horoscop• ieri la 10:29
Horoscop 24 mai 2022. Zodia care îşi schimbă locul de muncă şi începe o nouă aventură
Horoscop 24 mai 2022. Zodia care îşi schimbă locul de muncă şi începe o nouă aventură
recomandari pe a1.ro
Ce a dezvăluit Teo de la Insula Iubirii despre soțul său: „Fosta iubită avea 16, el 29”
Ce a dezvăluit Teo de la Insula Iubirii despre soțul său: „Fosta iubită avea 16, el 29”
Horoscop Peşti săptămâna 23 - 29 mai 2022
Horoscop• pe 20.05.2022 la 15:02
Horoscop Peşti săptămâna 23 - 29 mai 2022
Horoscop Peşti săptămâna 23 - 29 mai 2022
PARTENERI
Cele mai ieftine locuri de vacanță din România. Cazare și cu 4 lei pe noapte
Fanatik.ro
Cele mai ieftine locuri de vacanță din România. Cazare și cu 4 lei pe noapte
Cele mai ieftine locuri de vacanță din România. Cazare și cu 4 lei pe noapte
Plaja din România, preferată de soții Nicolae și Elena Ceaușescu! A fost proiectată să aibă cea mai curată apă
spynews.ro
Plaja din România, preferată de soții Nicolae și Elena Ceaușescu! A fost proiectată să aibă cea mai curată apă
Plaja din România, preferată de soții Nicolae și Elena Ceaușescu! A fost proiectată să aibă cea mai curată apă
Și-a lăsat nevasta pentru o ucraineană, pe care o primise în gazdă. Soția a fost șocată când a aflat
libertatea.ro
Și-a lăsat nevasta pentru o ucraineană, pe care o primise în gazdă. Soția a fost șocată când a aflat
Și-a lăsat nevasta pentru o ucraineană, pe care o primise în gazdă. Soția a fost șocată când a aflat
Horoscopul zilei de 24 mai 2022. Racii sunt visători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine
Horoscopul zilei de 24 mai 2022. Racii sunt visători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 mai 2022. Racii sunt visători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
GSP
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
Ce spune un grec mutat în România despre românce: „Poate nu sunt cele mai frumoase din lume, dar...”
Momente amuzante la Brigada Rutieră. Un comisar-șef ar fi sărit gardul unității de la Udriște ca să nu fie testat anti-alcool
Ziare.com
Momente amuzante la Brigada Rutieră. Un comisar-șef ar fi sărit gardul unității de la Udriște ca să nu fie testat anti-alcool
Momente amuzante la Brigada Rutieră. Un comisar-șef ar fi sărit gardul unității de la Udriște ca să nu fie testat anti-alcool
Changpeng Zhao a devenit „sărac din nou”. Investiția de 1.6 miliarde a scăzut la 2.200 de dolari într-o singură lună
Useit
Changpeng Zhao a devenit „sărac din nou”. Investiția de 1.6 miliarde a scăzut la 2.200 de dolari într-o singură lună
Changpeng Zhao a devenit „sărac din nou”. Investiția de 1.6 miliarde a scăzut la 2.200 de dolari într-o singură lună
Un asteroid imens se va apropia de Pământ pe 27 mai. Ce viteză impresionantă are
Useit
Un asteroid imens se va apropia de Pământ pe 27 mai. Ce viteză impresionantă are
Un asteroid imens se va apropia de Pământ pe 27 mai. Ce viteză impresionantă are
Comisia Europeană: dezechilibre macroeconomice excesive în România, dar și în Germania și Franța
Wall Street
Comisia Europeană: dezechilibre macroeconomice excesive în România, dar și în Germania și Franța
Comisia Europeană: dezechilibre macroeconomice excesive în România, dar și în Germania și Franța
Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina
redactia.ro
Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina
Ce bilet i-a lăsat Traian Băsescu în parbriz șoferului căruia i-a lovit mașina
OMS avertizează: Lumea se confruntă cu o convergență formidabilă de boli, secetă, foamete și război
9am
OMS avertizează: Lumea se confruntă cu o convergență formidabilă de boli, secetă, foamete și război
OMS avertizează: Lumea se confruntă cu o convergență formidabilă de boli, secetă, foamete și război
Instanța A DECIS. Ce se va întâmpla cu cele două fetițe ale Alinei Sorescu și Alexandru Ciucu!
bzi.ro
Instanța A DECIS. Ce se va întâmpla cu cele două fetițe ale Alinei Sorescu și Alexandru Ciucu!
Instanța A DECIS. Ce se va întâmpla cu cele două fetițe ale Alinei Sorescu și Alexandru Ciucu!
Ce a postat Eiza Gonzalez, după zvonul că are o relație cu Jason Momoa
tvhappy.ro
Ce a postat Eiza Gonzalez, după zvonul că are o relație cu Jason Momoa
Ce a postat Eiza Gonzalez, după zvonul că are o relație cu Jason Momoa
La doar 115 de kilometri de București se regăsește o adevărată oază de relaxare! Plaja Mare din Călărași s-a deschis din 20 mai!
Kudika
La doar 115 de kilometri de București se regăsește o adevărată oază de relaxare! Plaja Mare din Călărași s-a deschis din 20 mai!
La doar 115 de kilometri de București se regăsește o adevărată oază de relaxare! Plaja Mare din Călărași s-a deschis din 20 mai!
Lumea în 2040. Cinci scenarii majore
money.ro
Lumea în 2040. Cinci scenarii majore
Lumea în 2040. Cinci scenarii majore
NU RATA
Simona Halep a fost foarte aproape de retragere! ”Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului”
Simona Halep a fost foarte aproape de retragere! ”Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului”
Loredana Chivu, fără inhibiții la o petrecere exclusivistă. Cum arată în cea mai strâmtă și scurtă rochie purtată vreodată
Loredana Chivu, fără inhibiții la o petrecere exclusivistă. Cum arată în cea mai strâmtă și scurtă rochie purtată vreodată
RECOMANDĂRI
Rusia este dispusă să reia negocierile de pace cu Ucraina: "Mingea este la ei"
Update

Război Rusia - Ucraina, ziua 89 LIVE TEXT. Rusia este dispusă să reia negocierile de pace cu Ucraina: "Mingea este la ei"

Război Rusia - Ucraina, ziua 89.  Administraţia Vladimir Putin a anunțat, duminică seară, că este pregătită să reia...

Publicat la ora 08:40
Război Rusia - Ucraina, ziua 89 LIVE TEXT. Rusia este dispusă să reia negocierile de pace cu Ucraina: "Mingea este la ei"
Americanii sunt gata să furnizeze armament Republicii Moldova, dacă o va cere conducerea de la Chişinău
Video

Americanii sunt gata să furnizeze armament Republicii Moldova, dacă o va cere conducerea de la Chişinău

Publicat la ora 08:55
Americanii sunt gata să furnizeze armament Republicii Moldova, dacă o va cere conducerea de la Chişinău
Un TIR condus de un șofer beat a strivit un bărbat pe trotuar, a dărâmat stâlpi de electricitate și s-a oprit într-o casă. Accident cumplit la Seini, în Maramureș
Video

Un TIR condus de un șofer beat a strivit un bărbat pe trotuar, a dărâmat stâlpi de electricitate și s-a oprit într-o casă. Accident cumplit la Seini, în Maramureș

Publicat la ora 07:50
Un TIR condus de un șofer beat a strivit un bărbat pe trotuar, a dărâmat stâlpi de electricitate și s-a oprit într-o casă. Accident cumplit la Seini, în Maramureș
Un român ar fi adus variola maimuţei în Grecia. Tânărul de 29 de ani este în izolare, internat într-un spital din Atena
Video

Un român ar fi adus variola maimuţei în Grecia. Tânărul de 29 de ani este în izolare, internat într-un spital din Atena

Publicat la ora 08:30
Un român ar fi adus variola maimuţei în Grecia. Tânărul de 29 de ani este în izolare, internat într-un spital din Atena
Superbet
Mega câștiguri pline de bonusuri de neimaginat (P)

Mega câștiguri pline de bonusuri de neimaginat (P)

Mega câștiguri pline de bonusuri de neimaginat (P)