Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii August 2018. Bani, noroc şi o poveste de dragoste

Horoscop August 2018. Bani, fericire şi mult noroc sunt previziunile pentru această perioadă. Evitaţi conflictele şi rămâneţi pe poziţii. Se anunţă foarte multe schimbări la locul de muncă şi aveţi şanse mari să avansaţi în plan profesional.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii August 2018 anunţă o perioadă impresionantă - pixabay.com

Horoscop August 2018. Bani, fericire şi mult noroc sunt previziunile pentru această perioadă. Evitaţi conflictele şi rămâneţi pe poziţii. Se anunţă foarte multe schimbări la locul de muncă şi aveţi şanse mari să avansaţi în plan profesional. 

Deşi există o vorbă cum că iubirile care se nasc vara se termină toamna, multe dintre aceste zodii îşi vor cunoaşte jumătatea şi vor începe adevărate poveşti de dragoste. 

Fiţi vigilenţi atunci când vă creaţi alianţe, multe persoane vă pot înşela încrederea şi nu riscaţi prea mult dacă nu sunteţi siguri de un câştig garantat. 

Horoscop august 2018 Berbec

Pe acelaşi subiect

O perioadă tensionată, cu multe schimbări, dar care în final se va dovedi extrem de benefică atât pentru dezvoltarea personală, cât şi profesională. Vor fi suişuri şi coborâşuri, dar anumite modificări vă vor garanta succes nebănuit.

Bani

Aveţi şansa de a vă schimba locul de muncă sau de a porni într-o nouă afacere, de unul singur, lucru pe care l-aţi aşteptat deja de foarte multă vreme. Cu paşi mici însă, v-aţi demonstrat chiar dvs că puteţi ajunge în vârf. Profitaţi de această perioadă, dar nu vă avântaţi prea tare în lucruri sau discuţii care poate nu vă privesc, deoarece acestea nu vă vor aduce satisfacţii pe termen lung.

Dragoste

Berbecii care au familie nu trebuie să ia deciziile de unii singuri. Chiar dacă ştiţi ce părere va avea jumătatea dumneavoastră, nu înseamnă cu trebuie să îi cereţi o părere în legătură cu ceea ce vreţi să faceţi în viitor. Este o perioadă specială, plină de fericire şi romantism.

Burlacii acestei zodii trebuie să fie îndrăzneţi, iar dacă îşi doresc ceva, ce rost are să privească de la depărtare? Luaţi atitudine pentru că nu aveţi nimic de pierdut. Aveţi încredere în propria persoană, fiţi natural şi totul va merge strună. Vezi aici mai multe detalii

Horoscop august 2018 Taur

Taurii şi-ar dori să facă absolut tot în acelaşi timp în august 2018, crezând că vor da dovadă de acelaşi randament, dar este total greşit. Luaţi lucrurile pe rând, rezolvaţi un proiect cu succes înainte să vă apucaţi de următorul, altfel riscaţi să nu fiţi productivi şi să creaţi o impresie proastă şi superiorilor dvs.

Bani

Sfera afacerilor se va dovedi de succes, dacă nu lăsaţi emoţiile să vă invadeze în totalitate mintea. Rămâneţi concentraţi, stabiliţi-vă clar obiectivele şi nu vă abateţi de la drum.

Totuşi cei care nu deţin o afacere proprie în acest moment, şi-ar putea lăsa viaţa ghidată de haos şi spontaneitate. Dacă aveaţi în plan să vă schimbaţi jobul sau să porniţi pe o cale independentă, nu există moment mai bun decât august 2018 pentru a face acest lucru. Filtraţi tot ce auziţi atât din partea prietenilor, dar mai ales din partea duşmanilor şi folosiţi doar ce vă poate ajuta să avansaţi pe partea profesională. Lucrurile merg bine, cărţile sunt în mâinile dumneavoastră, trebuie doar să ştiţi cum să jucaţi.

Dragoste

Dragostea pluteşte în aer pentru Tauri, iar câţiva dintre ei şi-ar putea găsi chiar şi jumătatea în această lună. Dacă vă simţiţi nefericiţi în relaţia pe care o aveţi în acest moment, nu trebuie să vă fie teamă să ieşiţi din zona voastră de confort şi să luaţi o decizie radicală, dar care v-ar putea schimba viaţa în bine.

Totuşi, gândiţi-vă foarte bine şi nu vă lăsaţi controlaţi doar de emoţii, uneori aparenţele pot fi înşelătoare, iar ceea ce credeţi că este corect în acest moment, s-ar putea să nu fie, iar şansele să realizaţi acest lucru la timp sunt destul de mici. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Gemeni 

În această lună cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să dea dovadă mare de prudenţă. Vor fi multe cazuri în care puteţi fi înşelaţi, aşa că trebuie să fiţi cu mare băgare de seamă şi să vă alegeţi atent prietenii şi confidenţii.

Bani

Gemenii au noroc de bani în august 2018. Chiar dacă la început nu veţi simţi o schimbare majoră în portofelul dumneavoastră, uşor uşor norocul vi se va arăta. Luptaţi din greu şi finalizaţi cu succes proiectele importante care vi se delegă şi nu evitaţi să vă arătaţi dezaprobarea chiar şi în faţa şefilor, atunci când aveţi o părere diferită despre un anumit subiect. Sunt şanse mari să fiţi aplaudat pentru curaj şi luat în seamă pentru sfaturi.

Dragoste

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu stau prost nici la capitolul dragoste, viaţa dumneavoastră amoroasă va atinge cote înalte, dacă ştiţi cum să abordaţi situaţiile în orice împrejurare. Nu încercaţi să păreţi altcineva doar pentru a impresiona o persoană faţă de care aveţi sentimente puternice.

Nu minţiţi şi nu folosiţi aroganţa când ieşiţi la agăţat, decât dacă vă doriţi pure aventuri şi nimic mai mult, altfel riscaţi să creaţi o impresie proastă acelei persoane şi nu veţi avea şansa la un viitor împreună. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Rac

În această perioadă, Racii îşi vor rezolva în sfârşit anumite probleme presante la locul de muncă, iar în dragoste vor lua anumite decizii, mai mult sau mai puţin plăcute.

Fiţi vigilenţi, încercaţi să citiţi cât mai bine persoanele care vor dori să se apropie de dvs şi nu lăsaţi pe nimeni să vă păcălească inima.

Bani

Dacă aţi aşteptat mult timp pentru a pune în aplicare un proiect cu adevărat îndrăzneţ, acum este momentul să acţionaţi. Riscaţi dacă sunteţi siguri că şansele de câştig sunt mari şi nu uitaţi totuşi să vă găsiţi un aliat sau mai mult care să vă ajute, pentru că dacă decideţi să faceţi totul de unul singur, nu veţi avea parte de un succes demenţial.

Dragoste

Este timpul pentru o schimbare. Acceptaţi sfaturi de la persoanele care în trecut v-au consiliat prost, dacă au greşit atunci, nu înseamnă că o vor face din nou. Eliminaţi din viaţa dvs persoanele toxice, care nu vă oferă nimic bun şi vă fac să vă pierdeţi stima de sine şi faceţi loc unor noi cunoştinţe care se pot dovedi adevărate iubiri sau prietenii. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Leu

Este momentul să ieşiţi din zona de confort, să vă faceţi bagajele şi să plecaţi într-o scurtă excursie sau pur şi simplu să ieşiţi în parc alături de familie sau prieteni. Extindeţi-vă cercul social într-un mod benefic şi scăpaţi de tot stresul acumulat la muncă. Sunt anumite momente pe care trebuie să le trăiţi întru totul, iar statul cu ochii doar în cifre, sondaje sau alte acte oficiale nu vă vor face decât să treceţi prin viaţă fără să o şi trăiţi cu adevărat.

Bani

Nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă în această perioadă, nu trebuie să demonstraţi nimănui că puteţi face totul, sunt şanse mari să eşuaţi şi să creaţi o impresie total opusă.

Dragoste

O perioadă destul de relaxantă pentru Leii care nu au în plan nicio cucerire. Este momentul să experimentaţi, fără obligaţia de a vă asuma nimic serios, dar totuşi asiguraţi-vă că aspirațiile voastre nu interferează cu dorințele altor oameni în nici un fel negativ. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Fecioară

O perioadă dinamică, interesantă şi pozitivă. Lăsaţi trecutul în urmă şi trăiţi aşa cum credeţi, aşa cum sunteţi ghidat de minte şi suflet.

Fiţi atenţi la cei din jur, mai ales la cei dragi care vă vor demonstra în această lună că merită cu adevărat încrederea dvs şi ascultaţi ce are şi concurenţa de spus. Unele lucruri pot fi benefice companiei dvs şi pot fi folosite drept sfaturi foarte bune, deşi nu asta şi-ar dori ei cu adevărat.

Bani

Lucrurile merg foarte bine pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal care nu au propria afacere, dar au planuri pentru a începe una independentă. Organizaţi-vă şi plănuiţi cu atenţie toate schimbările şi deciziile pe care urmează să le luaţi, fiţi cu băgare de seamă când vine vorba de găsirea unor aliaţi şi faceţi paşi mici, nu vă grăbiţi altfel riscaţi să eşuaţi.

Dragoste

Fecioarele au parte categoric de o eprioadă excelentă pentru dezvoltarea personală. Nu renunţaţi la odihnă, dar concentraţi-vă să rămâneţi o persoană calmă, altruistă, mai ales cu cei din jur sau cu cei dragi.

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal care au familii se pot simţi norocoşi. Este o perioadă relaxantă, fără conflicte majore, în care aveţi toată libertatea de a petrece timp alături de jumătate şi de copii. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Balanţă

Balanţele îi au pe cei dragi alături, mai ales în agusust 2018, deci ce poate fi mai plăcut de atât?

Nu vă grăbiţi în afaceri, nu luaţi decizii nesăbuite, sfătuiţi-vă cu aliaţii sau cu cei în care aveţi încredere, priviţi foarte atent în jur şi veţi observa că multe schimbări se vor grăbi să apară.

Bani

Sfera afacerilor se anunţă a fi o perioadă complexă. Nu fiţi delăsători, nu lăsaţi concurenţa să câştige pe urma lenevirii dumneavoastră, găsiţi modalităţi pentru a vă restabili poziţiile şi ajutaţi activ la implementarea unor proiecte care se pot dovedi inovatoare.

Dacă lucraţi independent, în august 2018 trebuie să luaţi în considerare găsirea unor aliaţi pentru a face anumite schimbări în propria companie. Asumaţi-vă riscuri doar dacă sunteţi convinşi 100% de câştig.

Dragoste

O perioadă stabilă, lipsită parţial de conflicte, mai ales în ceea ce-i priveşte pe burlacii acestei zodii. Dacă nu aveţi o relaţie stabilă, nu este necesar să vă grăbiţi în a vă schimba statutul dacă nu vă doriţi cu adevărat. Uneori singurătatea ne este cel mai bun prieten, mai ales atunci când căutăm să ne regăsim, aşa că nu trebuie să vă alarmaţi de ideea că nu aveţi pe nimeni alături.

Cei care au familii trebuie să evite conflictele, mai ales căa cestea se pot naşte din supărări foarte mici, care nu au niciun sens şi nu merită agravate. Petreceţi timpul cu cei dragi şi nu lăsaţi munca să pătrundă în cămin. Copiii au nevoie de timp alături de ambii părinţi, iar telefoanele de la serviciu, actele, dosarele şi orice alt lucru de natură financiară nu îşi are locul în ecuaţie. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Scorpion

O perioadă plină de mister şi romantism pentru cei aflaţi sub acest semn zodiacal. Staţi departe de gândurile negative, nu intraţi în conflicte şi nici nu începeţi vreunul din motive puerile. Este o lună grozavă pentru dezvoltare personală şi profesională aşa că staţi concentraţi pe ce trebuie să faceţi.

Bani

Banii vin uşor dar se duc la fel de uşor. Scorpionii vor face tot posibilul pentru a le creşte faima şi popularitatea, la fel de mult cum li se umple portofelul, dar trebuie să fie cu mare băgare de seamă: aliaţii pot deveni în orice clipă competitori, aşa că secretele trebuie bine păstrate.

Dragoste

Scorpionii nu vor înţelege mai nimic din ce se întâmplă în viaţa lor amoroasă. Complet bulversaţi, vă veţi bucura totuşi de această lună. Sunt şanse să vă găsiţi jumătatea, dar nu înaintaţi până nu sunteţi ferm convinşi că este decizia corectă. Sunt şanse ca dvs să fiţi fericit doar pe moment, iar mai apoi s-ar putea să regretaţi amarnic alegerea făcută şi ar putea fi târziu. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Săgetător

Vă puteţi aştepta la o avansare în sfera de lucru sau poate aveţi şansa chiar să vă deschideţi propria afacere. Desigur, nimic nu vine pus pe tavă, trebuie să depuneţi mult efort şi să munciţi în plus pentru a ajunge la succesul dorit.

Bani

Aveţi ocazia să formaţi noi alianţe cu diferite persoane care se vor dovedi a fi de încredere. Această perioadă este foarte norocoasă, motiv pentru care dacă aveţi proiecte importante de finalizat sau contracte de încheiat cu diferiţi parteneri, acum este momentul perfect pentru a face următorul pas.

Dragoste

Nimic nu vă va face să tresăriţi în această lună, dar nu strică să încercaţi lucruri noi. Rămâneţi sinceri, mai ales cu propria persoană şi nu încercaţi să dovediţi nimănui că sunteţi mai bun sau mai important, pentru că vă va aduce doar dezamăgiri. Stima de sine prea crescută le va arăta celor din jur că aveţi diferite complexe şi insecurităţi şi clar nu vă va ajuta să vă dezvoltaţi în plan personal. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Capricorn 

Această lună este bună pentru Capricorni atât pe plan personal, cât şi profesional. Aveţi şansa să rezolvaţi conflicte vechi şi să recăpătaţi prietenii pierdute, poate chiar din familie. Lăsaţi aroganţa, bazaţi-vă pe sinceritate şi recunoaşteţi dacă aţi greşit la un momentdat.

Bani

Succesul este total neaşteptat pentru Capricorni în această perioadă. Nu refuzaţi ajutorul colegilor, nu are rost să fiţi încrezut, veţi avea parte de beneficii majore dacă lucraţi alături de cineva.

Folosiţi-vă de toate talentele pentru a obţine informaţii folositoare, dar nu înfigeţi cuţitul în spatele unor persoane care v-au ajutat mult în trecut. Nu înşelaţi, nu păcăliţi, jucaţi corect, iar totul se va termina cu bine.

Dragoste

Burlacii acestei zodii vor avea parte de momente unice, de neuitat, iar anumite iubiri de-o vară se pot transforma în relaţii lungi, frumoase ce pot duce la poveşti de dragoste terminate cu „ Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”.

Fiţi sincer, natural şi nu uitaţi că nu trebuie să ieşiţi neapărat din zona de confort, nu trebuie să faceţi lucruri extravagante sau periculoase pentru a ieşi în evidenţă pentru că nu vor conta prea mult.

Capricornii care au familie ar trebui să înveţe să asculte şi părerile celor din jur. Cei dragi pot avea un impact puternic asupra unor decizii pe care le veţi lua, deci ascultaţi cu atenţie şi extrageţi sfaturile importante de aici, iar apoi succesul va fi de partea dvs. Vezi aici mai multe detalii 

Horoscop august 2018 Vărsător

O lună plină de experienţe remarcabile, memorabile, de care vă veţi bucura atât singur cât şi alături de cei dragi. Petreceţi timp cu familia, prietenii în aer liber, poate ar trebui să plecaţi într-o vacanţă. Categoric v-ar ajuta să scăpaţi de stresul acumulat la locul de muncă.

Bani

Investiţii majore şi achiziţii importante conduc această lună spre succes în sfera de lucru. Dacă aveţi propria afacere, găsiţi-vă aliaţi în care aveţi încredere şi nu riscaţi orbeşte doar pentru un câştig iluzoriu. Cei care lucrează în companiile altor persoane trebuie să-şi menţină poziţia fermă, să demonstreze prin muncă faptul că îşi merită banii şi să nu vă bazaţi pe colegi că vă vor face treaba. Totul depinde dvs.

Dragoste

Tentaţiile sunt mari pentru Vărsători, dar nu trebuie să uite să fie naturali şi să nu se joace cu sentimentele altor persoane, altfel roata la un momentdat se va întoarce. Acţionaţi cu prudenţă, dacă aveţi garanţia că merită să vă irosiţi timpul în compania unei anumite persoane. S-ar putea să aveţi anumite impresii false, date de o nevoie pur trupească, iar sentimentele să dispară imediat.

Cei care au familie au parte de oportunităţi unice, dar trebuie să muncească pentru a-i uimi pe cei dragi cu diferite surprize plăcute. Poate o vacanţă? Aţi merita să mai părăsiţi căminul din când în când. Vezi aici mai multe detalii

Horoscop august 2018 Peşti

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal vor avea parte de una dintre cele mai frumoase perioade ale acestui an, având şansa de a rezolva anumite probleme atât la muncă, cât şi în viaţa personală. Luaţi o pauză de la toate proiectele şi sarcinile extenuante şi ieşiţi la er liber. Vremea frumoasă vă va oferi un răgaz de linişte şi relaxare, de care veţi fi bucuros să profitaţi.

Bani

Veşti destul de bune în sfera muncii. Dacă deţineţi o afacere personală, este momentul să vă gândiţi la perspective de viitor. Nu vă aruncaţi asupra ma multor proiecte în acelaşi timp, faceţi totul pas cu pas, fără grabă, iar beneficiile vor apărea negreşit.

Dragoste

Multe momente romantice vor apărea în august 2018, dacă veţi reuşi să gestionaţi toate relaţiile pe care le aveţi cu grijă şi multă atenţie. Astfel, evitaţi conflictele, mai ales cu cei dragi, în familie, dacă nu vreţi să fiţi puşi la zid la nesfârşit.

În viaţa amoroasă aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană interesantă, alături de care să petreceţi clipe unice, dar care vă va ajuta să vă dezvoltaţi şi în plan personal., crescându-vă stima de sine şi complimentându-vă la fiecare pas. Vezi aici mai multe detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul lunii August 2018. Bani, noroc şi o poveste de dragoste