Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 septembrie 2018. Pas curajos în dragoste, bani și o mărturisire emoționantă

Horoscop 27 septembrie 2018. Dragostea plutește în aer! E o zi numai bună pentru a face un pas în direcția persoanei iubite, fie că e vorba de un flirt nevinovat sau o mărturisire emoționantă, într-un cadru romantic.

Horoscop 27 septembrie 2018
Horoscopul zilei, 27 septembrie 2018 - Observator

Horoscop 27 septembrie 2018. Dragostea plutește în aer! E o zi numai bună pentru a face un pas în direcția persoanei iubite, fie că e vorba de un flirt nevinovat sau o mărturisire emoționantă, într-un cadru romantic.

La serviciu vin momente mai grele și nu tocmai din cauza altor persoane. E posibil ca lenea și nepăsarea să creeze probleme în relația cu unii colegi, deci va fi nevoie de arta compromisului pentru a ieși cu bine. Vestea bună: vin sume frumoase de bani pentru unii nativi! 

Horoscop 27 septembrie Berbec

Dragostea plutește în aer pentru Berbeci! Toată lumea o simte. Prietenii, colegii, dar mai ales o persoană... specială. E ceva în aer care îi îndeamnă pe acești nativi să-și ia inima în dinți și să facă primul pas, chiar dacă poate e prea devreme și riscă enorm. Din fericire, "ținta" pe care au ales-o este la fel de interesată de flirt și nu numai! Undă verde! 

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 27 septembrie 2018 Taur

Din nefericire, există riscul ca taurii să trăiască o zi plină de dezamăgiri. Vor afla astăzi ca unii prieteni apropiați au mințit în mod repetat, iar asta în legătură cu lucruri importante, ceea ce le provoacă o mare suferință. Singura soluție este să renunțe la acești așa-ziși camarazi, chiar dacă simt că pierd o parte importantă din viața lor. Singura veste bună vine abia spre seară și e legată de serviciu. Vin bani, mulți și repede! 

Pe același subiect Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 27 septembrie Gemeni

Gemenii vor trece prin momente bizare astăzi, dar în sensul bun al cuvântului. Se pare că acești nativi au admiratori secreți, iar unul dintre ei chiar se apucă de făcut complimente, de față cu toată lumea. Situație stânjenitoare, mai ales pentru acei gemeni care nu au meserii tocmai sinonime cu celebritatea. Nu este exclusă nici vizita unui prieten care i-a ajutat enorm sau un semn de la o fostă iubire. Se lasă cu scântei!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 27 septembrie Rac

Pentru Raci, a fi pozitivi va fi o adevărată provocare astăzi. Încă de dimineaţă, veţi fi frustraţi de un mic incident care vă va enerva. După acest început total greşit, veţi fi nervoşi toată ziua şi veţi fierbe de fiecare dată când lucrurile vor devia de la linia pe care aţi trasat-o în minte. Această abordare este greşită din start. Dacă vă veţi enerva, veţi suferi. Şi nu veţi suferi doar voi, ci îi veţi face să sufere şi pe cei din jur. Zâmbiţi lumii şi veţi primi acel zâmbet înapoi. Ar fi înţelept să începeţi să fiţi fericiţi şi să împrăştiaţi această fericire şi oamenilor din jur.

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Rac 

Horoscop 27 septembrie Leu

Leii vor fi nevoiţi ca astăzi să muncească din greu. Acest lucru ar putea însemna să munciţi din greu la locul de muncă sau să munciţi din greu pentru a elimina anumite probleme de acasă. Chiar dacă trebuie să depăşiţi acest hop, nu veţi fi singuri, astfel că, la sfârşitul zilei, nu veţi fi foarte obosiţi. Totuşi, dacă pentru seară aveaţi programată o activitate care necesită un timp îndelungat sau responsabilităţi în plus, ar fi bine să abandonaţi planul. Astrele avertizează asupra situaţiei financiare. Nu cheltuiţi bani astăzi, în special pe lucruri inutile.

Ar fi interesant și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 27 septembrie 2018 Fecioară

Pentru Fecioare, astăzi nu este o zi recomandată pentru a cumpăra haine. Acest sfat este cu atât mai relevant cu cât aţi început de curând să mergeţi la sală sau o nouă cură de slăbire. Măsurile voastre se vor schimba curând şi în bine, ceea ce înseamnă că orice haine noi aţi cumpăra astăzi, acestea vor fi inutile în scurt timp. Ceea ce aveţi nevoie cu adevărat este un aparat de masaj. Vă va ajuta în procesul de slăbire şi veţi fi, totodată, mult mai relaxaţi.

Vezi și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 27 septembrie Balanţă

Dragi Balanţe, aţi face bine să fiţi ceva mai tăcuţi şi rezervaţi. Chiar dacă aveţi planuri măreţe în desfăşurare, circumstanţele nu sunt de partea dvs. O mult aşteptată reuşită e pe cale să vină, însă nu e momentul să desfaceţi încă şampania. Este o zi perfectă pentru a medita asupra evenimentelor din viaţa dvs. Pe seară, cel mai vine ar fi să alegeţi odihna şi să evitaţi conflictele şi discuţiile în contradictoriu. 

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 27 septembrie Scorpion

Scorpionii fug de compromisuri. Din cauză că evită să îşi sprijine colegii de muncă, e foarte posibil să afecteze întreaga echipă, lucru care le poate fi dăunător în cele din urmă. Pe de altă parte, în plan personal, au toată dreptatea să se simtă deranjaţi de anumite evenimente. Astrele le recomandă nativilor Scorpion să încerce să discute deschis cu apropiaţii şi să îi facă să vadă lucrurile într-o manieră mai simplă. 

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 27 septembrie 2018 Săgetător

Săgetători, în sfârşit o zi în care vă simţiţi curajoşi şi îndrăzneţi. Cineva pe care admiraţi de multă vreme de la distanţă va avea ochi pentru dvs. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, să nu vă fie teamă să îi mărturisiţi sentimentele acestei persoane nou apărute. Pentru moment, astrele spun încă că nu e cazul să vă aruncaţi cu capul înainte. De asemenea, evitaţi să faceţi cheltuieli mari.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 27 septembrie Capricorn

Astăzi, comportamentul cuiva apropiat îi va face nefericiţi pe Capricorni. Înainte de a se lăsa duşi de val şi a începe cu critici şi cuvinte grele, ar face bine să se pună în locul acestei persoane. Poate acest lucru le va schimba atitudinea față de situație. Capricornii vor avea astăzi noroc în chestiuni de auto-dezvoltare. Ar fi ideal să stabilească un un obiectiv major pe termen lung (de exemplu, renunțarea la obiceiurile proaste sau scăderea în greutate).

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 27 septembrie Vărsător

Vărsătorii îşi fac planuri de viitor. Nu le este frică şi nu sunt intimidaţi de schimbări mari, mai ales dacă acestea vin exact la momentul potrivit. Aceşti nativi, însă, nu trebuie să creadă că într-o singură zi li se va schimba radical destinul. O mare schimbare nu este altceva decât o serie de schimbări mai mici. Sfatul astrelor pentru Vărsători este să nu ceară părerile nimănui. Aceste recomandări, lipsite de obiectivitate, îi vor trimite într-o direcție greșită.

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 27 septembrie 2018 Peşti

Astăzi, Peştii vor fi predispuşi la minciună şi invidie. Iar asta îi poate afecta dacă nu se opresc. Nu trebuie să compare relațiile, veniturile, aspectul sau alte părți ale vieții sale cu viața altcuiva. Peştii sunt încurajați să-i pună în evidenţă personalitatea. Vor face un pas care va artă tutuor celor din jur cine sunt ei cu adevărat, cu tot cu slăbiciuni şi defecte.

Vezi și - Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 septembrie 2018. Pas curajos în dragoste, bani și o mărturisire emoționantă