Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 iulie 2018. Timp cu familia, iubire trecătoare şi o misiune surpriză

Horoscop 28 iulie 2018. O zi uşoară, relaxantă pe care o veţi petrece cu familia şi copiii. Astrologii recomandă să mergeţi la un picnic sau la un eveniment în aer liber. Stresul acumulat la muncă va fi dispărea imediat şi vă veţi bucura de timp alături de cei dragi.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 28 iulie anunţă o zi relaxantă pentru mai multe zodii, care vor fi în compania familiei - Observator

Horoscop 28 iulie 2018. O zi uşoară, relaxantă pe care o veţi petrece cu familia şi copiii. Astrologii recomandă să mergeţi la un picnic sau la un eveniment în aer liber. Stresul acumulat la muncă va fi dispărea imediat şi vă veţi bucura de timp alături de cei dragi.

Vor exista însă anumite dificultăţi în discuţiile cu persoanele în vârstă din viaţa dvs. Discutaţi calm, cu tact şi evitaţi orice conflict care ar putea degenera.

Horoscop 28 iulie 2018 Berbec

Berbecul ar putea fi dezamăgit de condiţia sa fizică, dacă se va urca dimineaţă pe cântar. Aşa că e posibil să vreţi să faceţi o schimbare, pentru a reveni la kilogramele cu care vă lăudaţi în trecut. Nu exageraţi însă cu dieta chiar din prima zi! Seara, veţi fi invitaţi la o cină festivă alături de prieteni sau de rude şi ar fi bine să nu refuzaţi bucatele delicioase, pentru a nu jigni gazdele. Mai bine bucuraţi-vă de festin şi de petrecere, pentru că veţi avea timp să vă refaceţi şi silueta.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop August 2018 Berbec

Horoscop 28 iulie Taur 

S-ar putea ca această sâmbătă să pară plictisitoare pentru nativii din Taur. Până la urmă, e o primă zi de weekend, aşa că priviţi şi partea bună a paharului: dacă nu aveţi nimic de făcut, horoscopul vă recomandă să vă odihniţi, meritaţi din plin. E posibil ca dimineaţă să vă macine un vis de peste noapte, în care persoana cu care aveţi o relaţie este chiar partenerul/partenera celui mai bun prieten. Ar fi bine să nu daţi atenţie prea mare unui astfel de vis, ci să vă concentraţi mai degrabă asupra problemelor din viaţa reală, recomandă horoscopul.

Consultă şi Horoscop August 2018 Taur

Horoscop 28 iulie Gemeni

Pentru Gemeni, 28 iulie ar putea fi o zi de marcat în calendar, pentru că au şansa de a începe o nouă poveste de dragoste. Cei care manifestaţi de multă vreme sentimente puternice pentru o persoană care era însă implicată într-o relaţie, primiţi acum veşti bune. Lucrurile s-au schimbat, iar această persoană este acum singură. Nu rataţi momentul, o invitaţie în oraş, o întâlnire romantică vă poate schimba viaţa şi vă va descătuşa inima. 

Consultă şi Horoscop August 2018 Gemeni

Horoscop 28 iulie Rac

Sâmbătă, Racii vor face o achiziţie la care râvneau de multă vreme. Aveţi, în sfârşit, posibilitatea de a cumpăra un produs scump, dar care v-a fascinat în ultima vreme. Fie că e un gadget, fie că e un produs electrocasnic, nu ezitaţi să-l cumpăraţi, pentru că vă va fi foarte folositor! Prietenii voştri vor fi şi ei încântaţi de achiziţia pe care o faceţi şi chiar vor dori şi ei să o cumpere. 

Consultă şi Horoscop August 2018 Rac

Horoscop 28 iulie Leu 

Leul profită din plin de ziua sa liberă. În ultima vreme, munca v-a adus multe stări anxioase şi aţi avut parte de momente stresante sau tensionate, aşa că o astfel de zi calmă, în care să nu faceţi absolut nimic este perfectă! Va fi bine şi pentru sănătatea voastră, de altfel, după zilele-maraton de la serviciu. Aşa că nu vă angajaţi în sarcini complicate sau care necesită mult timp, cum ar fi grădinăritul sau reamenajatul prin casă. Este destul timp şi pentru astfel de activităţi. Lăsaţi-vă familia să se plimbe prin oraş sau să meargă la vreun concert şi profitaţi de singurătatea liniştitoare.

Consultă şi Horoscop August 2018 Leu

Horoscop 28 iulie 2018 Fecioară

Fecioara este hotărâtă! Îşi va schimba complet look-ul, de la haine, accesorii, la coafură. Vreţi categoric să aveţi o înfăţişare care va întoarce toate privirile şi care vă va da încredere în voi.  E o idee foarte bună, veţi face astfel o surpriză uriaşă şi persoanei iubite, iar această schimbare de look vă poate condimenta relaţia în mod neaşteptat. Ba chiar veţi împuşca doi iepuri: şi la job, colegii vă vor privi altfel.

Consultă şi Horoscop August 2018 Fecioară

Horoscop 28 iulie 2018 Balanţă

Relaxare completă pentru Balanţă. O baie în piscină va face minuni astăzi şi vă va ajuta să scăpaţi de oboseala acumulată în ultima vreme. Pe seară, le veţi face o vizită surpriză părinţilor sau unei alte rude foarte dragi. Casa gazdelor, mobila, tablourile şi alte lucruri din zonă vă vor aduce aminte de perioada copilăriei şi vă va da bună dispoziţie. Melancolici, veţi uita complet de toate grijile şi problemele pe care le aveţi.

Consultă şi Horoscop August 2018 Balanţă 

Horoscop 28 iulie Scorpion

Scorpionul are parte de momente tensionate în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Deşi aveaţi stabilită o întâlnire romantică, s-ar putea ca persoana iubită să nu apară. Nu încercaţi să-i justificaţi comportamentul, găsind diferite motive pentru care v-a lăsat baltă. Există riscul ca această persoană să-şi fi găsit pe altcineva. Nu disperaţi, lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Poate ar trebui să vă regândiţi poziţia şi să căutaţi dragostea în altă parte.

Consultă şi Horoscop August 2018 Scorpion

Horoscop 28 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorul nu se poate odihni în această zi. Un prieten sau o rudă care insistă să-i daţi o mână pentru a rezolva probleme stringente va face din nou apel către voi. Nu amânaţi, e bine să găsiţi soluţii la aceste situaţii care durează de ceva vreme. Dacă ajutaţi, aşa cum aţi promis, şi veţi găsi rezolvarea, atunci veţi avea pe deplin recunoştinţa unei persoane care şi-a pus încrederea şi speranţa în voi.

Consultă şi Horoscop August 2018 Săgetător

Horoscop 28 iulie 2018 Capricorn

Nimic nu poate strica buna dispoziţie a Capricornului. Optimismul de care daţi dovadă vă va face să acceptaţi chiar şi o propunere extravagantă a jumătăţii voastre. Vă veţi petrece timpul liber aşa cum îşi doreşte aceasta şi nu puteţi nega că vă va produce o oarecare plăcere. Totuşi, nu veţi fi aşa convinşi că veţi repeta experienţa. Seara, un serial preferat sau o carte bună va fi tot ce aveţi nevoie pentru a vă relaxa.

Consultă şi Horoscop August 2018 Capricorn

Horoscop 28 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorul ar trebui să acţioneze cu multă precauţie astăzi. Veţi merge la o petrecere unde vă veţi simţi atras de o persoană, veţi începe să-i aruncaţi priviri şi să flirtaţi. Mare atenţie însă, să nu faceţi o greşeală: e posibil ca această persoană să fie însoţită de partenerul/partenera de viaţă şi riscaţi să cădeţi într-o situaţie neplăcută. Cu puţină reţinere şi diplomaţie, aţi putea evita astfel de momente.

Consultă şi Horoscop August 2018 Vărsător

Horoscop 28 iulie 2018 Pești 

Chiar dacă e weekend, Peştii nu au posibilitatea să se bucure de ziua liberă. Aveţi un proiect foarte important de terminat, aşa că va trebui să munciţi. Partea bună este că alături de voi va fi şi un alt coleg, care vă va menţine bunadispoziţie cu glume şi poveşti amuzante, iar timpul se va scurge imediat. Odată terminată munca, veţi ieşi împreună la un ceai, iar seara îl veţi invita la o cină cu familia. Absolut toată lumea va rămâne surprinsă de cât de vesel şi pozitiv este acest om. Categoric între voi se va naşte o prietenie de durată.

Consultă şi Horoscop August 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 iulie 2018. Timp cu familia, iubire trecătoare şi o misiune surpriză