Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 septembrie 2018. Despărțire fără milă, bani și o un moment de panică

Horoscop 28 septembrie 2018. Astăzi este o zi foarte încărcată cu emoții. Nesiguranța unor nativi naște momente ciudate, în care toată lumea are intenții bune, însă rezultatul e haotic.

Horoscop 28 septembrie 2018.
Horoscop, 28 septembrie 2018. - Observator

Horoscop 28 septembrie 2018. Astăzi este o zi foarte încărcată cu emoții. Nesiguranța unor nativi naște momente ciudate, în care toată lumea are intenții bune, însă rezultatul e haotic.

În dragoste, o anumită vulnerabilitate poate lua forme mai agresive și nu sunt excluse decizii radicale.

Pe plan financiar problemele se pot transforma în oportunități. Lipsa banilor duce la unele schimbări de direcție, dureroase pe moment, dar necesare.

Horoscop 28 septembrie pentru Berbec

Pe acelaşi subiect

Berbecii nu sunt buni astăzi la citit emoțiile oamenilor. Este posibil să considere gesturi banale ca fiind încărcate de emoție, iar asta i-ar putea pune în situații stânjenitoare. Din fericire vor petrece o mare parte din zi în compania prietenilor, alături de care se vor simți apreciați și în siguranță. Nu este exclusă o mică dar spectaculoasă petrecere spre seară, cu puțini oameni, dar buni!

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 28 septembrie Taur

Taurii sunt îndemnați să nu slăbească ritmul de viață, deși simt că au bateriile descărcate. Problema nu e lipsa energiei, ci utilizarea ei. Păstrează rapiditatea în execuție, calmul și atenția pentru serviciu, seara e dedicată familiei și celor dragi, unde poți lăsa garda jos. Nu trebuie să fii de nota 10 pe linie, e posibil să ajungi în momentul în care nu mai ai chef de nimic! 

Pe același subiect Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 28 septembrie 2018 Gemeni

Gemeni s-au gandit mai bine și au ajuns la concluzia că nu au destui bani. Mai exact, trebuie să aleagă între distracție și cheltuieli esențiale, o situație pe care o consideră inacceptabilă. Important e să nu apeleze la ajutorul prietenilor, luna viitoare va fi la fel. Partea bună e că această problemă îi va face să regândească strategia de viață și nu e exclus ca acești nativi să ia decizii spectaculoase.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 28 septembrie pentru Rac

Racii vor afla azi că au fost mințiți. Deși minciuna nu este importantă, vă cuprinde un soi de panică. Vi se pare că toți cei din jur vă înșeală cu fiecare gest pe care îl fac sau fiecare cuvânt spus. Încercați să depășiți această stare și să vă concentrați pe ceva plăcut. Încercați un nou hobby, mergeți la cinema sau vizitați un prieten pe care nu l-ați mai văzut de mult timp.

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Rac 

Horoscop 28 septembrie 2018 Leu

Leii au o zi bună. Viața pare una de basm, însă chiar de dimineață veți descoperi că trebuie să renunțați la planurile personale. Nu intrați în panică, astrele vor avea grijă de voi. Ceea ce se va întâmpla azi va fi de bun augur. O nouă cunoștință, un mic câștig la loto sau o achiziție pe care v-o doreați de mult.

Ar fi interesant și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 28 septembrie Fecioară

Fecioarele vor avea chef azi să-și reamenajeze casa. Folosiți-vă imaginația și transformați-vă casa într-un castel pentru prințese sau într-o peșteră, imaginația nu are limite. În ceea ce privește viața personală, nu este bine să experimentați acum. Fiși rezervat și asta vă va proteja de scandaluri, resentimente sau gelozie nejustificată.

Vezi și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 28 septembrie pentru Balanţă

Nu încercaţi să cădeţi pradă tentaţiei de a fi leneşi astăzi. Dacă veţi încerca să scăpaţi de responsabilităţi, riscaţi să vă distrugeţi reputaţia. Asta nu se va întâmpla dacă vă veţi decide să porniţi la drum cu un proiect de mare anvergură. Nu vă gândiţi dacă acest lucru vă va stresa sau nu. La fel ca şi pofta care vine mâncând, acelaşi lucru se va întâmpla şi cu acest proiect. Veţi ajunge să îl iubiţi odată ce veţi începe să munciţi la el.

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 28 septembrie Scorpion

Scorpionii îşi vor începe ziua cu un sentiment de frustrare. Cineva foarte drag, poate chiar persoana iubită sau un prieten foarte bun, va pleca într-o călătorie de lungă durată. Această despărţire ar putea fi mult mai uşoară pentru voi dacă veţi găsi ceva interesant de făcut în afara casei. Timpul liber pe care îl veţi avea vă va face să vă reîndrăgostiţi de un sport pe care obişnuiaţi să îl practicaţi. Există mari şanse să întâlniţi, astăzi, anumite persoane care vă vor ajuta să vă schimbaţi viaţa în bine.

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 28 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii vor fi tentaţi, astăzi, să îşi păstreze ideile doar pentru ei. Încercaţi să fiţi mult mai deschişi, amintindu-vă că cei din jur vă apreciază foarte mult în momentele în care reuşiţi să stabiliţi o conexiune cu ei. Dacă recent aţi spus sau făcut ceva care a rănit pe cineva, astăzi este o zi foarte bună pentru a vă cere scuze. Este foarte important pentru voi ca astăzi să fiţi înconjuraţi de oameni. Veţi fi remarcaţi şi veţi ieşi în evidenţă.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 28 septembrie pentru Capricorn

O zi în care Capricornii se simt optimişti şi pozitivi. Au un zâmbet larg încă de când se trezesc. E o zi perfectă pentru distracţie alături de cei dragi, pentru planuri de vacanţă cu familia sau pentru o petrecere în natură. Pe seară, e perfect să mergeţi la film.

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 28 septembrie 2018 Vărsător

Din păcate, evenimentul pe care vărsătorii îl aşteaptă cu nerăbdare de mult vreme se va anula. Dar nu e ceva grav. Anularea oferă timp liber pentru a rezova o problemă pe care aţi dat-o deoparte de ceva timp. Nu vă faceţi griji, partenerul e alături şi o discuţie cu el vă va oferi răspunsul aşteptat.

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 28 septembrie 2018 Peşti

Peştii sunt relativ agresivi astăzi şi nu vor fi trataţi cu amabilitate. Astăzi fie îşi dau demisia, fie pun punct fără milă unei relaţii, fie fac un act radical. Nu e cazul să vă răzgândiţi, dacă deciziile vă vor fi criticate. Nu trebuie nici să oferiţi argumente. Deciziile sunt doar ale dumneavoastră şi tot ce aveţi de făcut e să le transmiteţi cu tact.

Vezi și - Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 septembrie 2018. Despărțire fără milă, bani și o un moment de panică