Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care nu au noroc în dragoste (din cauza lor)

Unii oameni nu au deloc noroc în dragoste. Întâlnesc oameni nepotriviți sau, în cel mai bun caz, întâlnesc persoane amabile, dispuse la o relație, dar care nu le trezesc sentimente de dragoste. Însă există și situația în care ghinionul în dragoste înseamnă altceva -  neînțelegerea faptului că, pentru a câștiga totul, este suficient să renunți doar la puțin din orgoliu și obișnuință - atunci când vine acea ocazie unică în viață.

Zodii care au ghinion în iubire
Top 3 zodii care nu au noroc în dragoste (din cauza lor) - pixabay.com

Unii oameni nu au deloc noroc în dragoste. Întâlnesc oameni nepotriviți sau, în cel mai bun caz, întâlnesc persoane amabile, dispuse la o relație, dar care nu le trezesc sentimente de dragoste.

Însă există și situația în care ghinionul în dragoste înseamnă altceva -  neînțelegerea faptului că, pentru a câștiga totul, este suficient să renunți doar la puțin din orgoliu și obișnuință - atunci când vine acea ocazie unică în viață.

Gemeni

Gemenii sunt mereu îngrijorați că se află în locul nepotrivit și pierd adevărata distracție, deși, în 99% dintre cazuri, acestea sunt doar scenarii mentale. Motiv numai bun pentru a căuta mereu defecte în partener și de a seta ținte atât de înalte, încât nimeni nu le-ar putea atinge. Vor vrea iubire în valuri, independență maximă, călătorii în jurul lumii de unul singur, dacă se poate petreceri în șir, dar și o relație serioasă, cu armonie și respect, plus sacrificiu și o viață sexuală activă pentru următorii 40 de ani. Dacă nu, vor pleca. Nu e de mirare că, în momentele lor de luciditate, când coboară cu picioarele pe pământ, se simt ghinioniști în dragoste. Cel mai probabil au ratat vreo 20 de suflete pereche până acum, și o vor mai face, dacă nu deschid bine ochii. 

Rac

Racii nu poartă inima în piept, ci la vedere. Cea mai mică problemă îi face sensibili, iar vorbele și faptele celor din jur, din momentele delicate, se simt ca adevărate lovituri de cuțit. Această sensibilitate este o calitate, însă numai atunci când lucrurile merg bine. Imediat cum apar problemele, emoțiile devin singurul și adevăratul inamic al racilor, și nu de puține ori vor renunța la propriul interes doar pentru a scăpa de suferință, pe termen scurt. Pentru a găsi adevărata iubire acești nativi trebuie să învețe că a (și) impune limite, chiar și în dragoste, este un lucru bun și necesar. Altfel, orice relație se transformă într-un haos din care nu vor înțelege nimic.

Capricorn

Capricornii trebuie să lase jos garda. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Ideea că oamenii vor să aibă doar parteneri puternici, rigizi, care nu-și arată sentimentele este una falsă și dăunătoare pe termen lung. Da, protejează orgoliul acelor capricorni care nu sunt dispuși să-și pună inima pe tavă, dar cam aici se opresc beneficiile. Cei care vor dori să trăiască o dragoste profundă, sinceră, vor fi nevoiți să-și deschidă sufletul. E riscant, dar altfel nu se poate. Cine nu riscă nimic nu câștigă nimic, mereu a fost așa în dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care nu au noroc în dragoste (din cauza lor)