Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 august 2018. Dragoste fierbinte, prieten fals și o surpriză

Horoscop 3 august 2018. Azi nu limita zborul fanteziei tale. Idei despre dragoste, bani sau afaceri, tot ce se naște în imaginația ta va avea o șansă crescută la realizare.

Zodiacul zilei de 3 august 2018
Horoscopul zilei de 3 august 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 3 august 2018. Azi nu limita zborul fanteziei tale. Idei despre dragoste, bani sau afaceri, tot ce se naște în imaginația ta va avea o șansă crescută la realizare.

Poate fi chiar visul care te motivează, inspiră și împinge la acțiune. Totuși, încearcă să păstrezi aceste gânduri și obiective pentru tine, altfel te vei lovi de scepticismul nativ al unor oameni și de răutatea lor fundamentală.

Horoscop 3 august 2018 Berbec

Berbecul în această vineri va începe o relație frumoasă. Dacă aveți un partener permanent, atunci acest lucru vizează revigorarea pasiunii. Se va întâmpla spontan, imediat după ce tu și partenerul tău mergeți împreună pentru a participa la un eveniment. Fiind aici, vă uitați cu mare dragoste unul la celălalt și un impuls puternic va rula din nou între voi. Relația voastră va fi reaprinsă, iar tot ceea ce s-a întâmplat astăzi ar trebui să devină o lecție importantă pentru dvs. Pasiunea cuplului trebuie să fie hrănită.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 3 august 2018 Taur

Taurul astăzi este destinat să afle singur ce este nedreptatea. Veți fi mai bine decât toți colegii în îndeplinirea sarcinilor oficiale, dar un premiu major nu vă va fi dat, ci altcuiva în schimb. Nu puteți ocoli protejatul unei persoane de rang înalt. Dar puteți să întrebați autoritățile o întrebare directă și scurtă: "Nu merit nici cea mai mică recompensă?" Dacă nu sunteți mulțumit (ă) de răspunsul la această întrebare, căutați un nou loc de muncă.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 3 august 2018 Gemeni

Pentru Gemeni, 3 august 2018 va fi o zi în care va primi laude și atenție sporită. Te vei îndoi de tine în preajma unui discurs important sau a unei discuții, iar acest lucru nu este permis. Dacă nu aveți oameni aproape de dvs. care să poată spune cu sinceritate: "Sunteți gata și puteți să vă îndepliniți cu ușurință această sarcină", ​​nu deschideți discuția. E posibil ca persoane rău intenționate să încerce să vă destabilizeze emoțional. Un ciudat acestui fapt, astăzi vor exista circumstanțe super-favorabile de partea voastră.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 3 august 2018 Rac

Vinerea aceasta va aduce oboseală racului. Veți fi epuizat de agitația care însoțește tot ceea ce intenționați să faceți. Chiar și cel mai simplu plan, pe care vă concentrați cu ușurință, se va confrunta cu o serie de mici obstacole. În acest caz, încă nu trebuie să vă panicați. Cu siguranță veți desfășura activitatea propusă, deși nu la fel de repede cum ați crezut. Rezultatul este ceea ce este important și vă va plăcea. Seara nu uitați să vă odihniți bine, departe de grijile pe care le-ați experimentat în timpul zilei.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 3 august 2018 Leu

Leul astăzi va arăta o strălucită cunoaștere a psihologiei umane. O persoană vicleană, un adevărat zdrobitor de inimi, vă apare în cale. Tu, la început, ca și alte victime, te vei topi pe picioare de cât de inteligent și frumos este acest tânăr, dar veți fi capabilă să vă prindeți la timp. Această persoană insidioasă va fi înlăturată de lângă tine, în ciuda rugăminților sale mincinoase. Poate că această persoană merită și o lecție de umilință, acum că știți despre el o serie de detalii pe care nu le cunoaște nimeni. Poate asta îl va face să-și reconsidere comportamentul.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 3 august 2018 Fecioară

Fecioara pe 3 august va fi creativă în domeniul sentimentelor. Veți aranja o întâlnire de neuitat pentru cealaltă jumătate, iar ea va dori să vorbească despre asta tuturor celor cu care sunteți familiarizați intim. Deci, va exista o notă emoționantă pe rețelele sociale, în care partenerul tău constant își va exprima dragostea și admirația pentru tine. Postarea sigur va fi văzută de o persoană a cărei poveste cu tine a fost urâtă. Va scrie că ești o persoană unică, dar că nu meriți o pasiune atât de mare. Stai cu ochii pe rețele și fii atent ce persoane ai prin listă.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 3 august 2018 Balanță

Pentru Balanță, această vineri va fi plină de tot felul de surprize. Prima și cea mai importantă dintre ele va fi o relație spontană, pe care o veți începe cu o persoană necunoscută. Dacă sunteți un om de familie respectabil, alegerea principală a acestei zile va fi pentru tine să decideți asupra viitorului familiei dumneavoastră. Stabiliți ferm că intenționați să părăsiți acest oraș (sau țara) în căutarea unui viitor mai bun. Veți avea doar un singur lucru de făcut: convingeți-vă partenerul în căsătorie.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 3 august 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi se vor arunca în amintirile lor. Veți fi trist, dorindu-vă orele petrecute în brațele celeilalte jumătăți. Veți întâlni mirosul parfumului cuiva, exact la fel ca aroma partenerului dvs. ex-relație. Desigur, sunteți liberi să plângeți puțin, dar apoi trebuie să reveniți la realitate. Ați început deja o viață nouă și în ea există o persoană pregătită să vă aducă fericirea pe chip și în suflet. Trebuie doar să deschideți calea spre iubire, pe care acum o aveți blocată cu amintiri.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 3 august 2018 Săgetător

Săgetătorul astăzi se va duce cu proiectul la șefi și va aștepta cu mâinile tremurând pentru a vedea dacă este apreciat de conducerea sa. Răspunsul va veni în câteva ore. Șeful tău va spune că ți-ai justificat pe deplin încrederea și că e foarte mulțumit de rezultatele muncii tale. Apoi, vei primi un plic bine închis, în care vă va aștepta o sumă destul de decentă. Ce faci cu banii e doar alegerea ta, însă poate te gândești și la o ieșire cu persoana de care-ți place foarte mult.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 3 august 2018 Capricorn

Un noroc neașteptat cade pe capul Capricornului, literalmente ca zăpada în luna august. Este vorba de noroc în afaceri și de succesul unei relații de natură romantică, iar evenimente neașteptate și plăcute vor avea loc astăzi. Interesant este faptul că nimic din aceastea nu este planificat și nici gândit prea tare în profuzime. Pur și simplu, astăzi vă iese tot de faceți, iar în plus destinul vă oferă niște oportunități fantastice. Trebuie doar să acordați atenție semnelor acestuia, orice e bizar într-un context normal.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 3 august 2018 Vărsător

Vărsătorul pe 3 august 2018 se afla cu relația în gard. Ai tendința să procedezi fundamental greșit și în loc să te cerți în fiecare problemă, asigură-te că argumentele dintre voi doi sunt complet oprite. Evitați subiectele fierbinți, nu vă analizați viața împreună și nu faceți planuri pentru viitorul apropiat. Trăiți aici și acum, bucurându-vă de dragoste și iubire reciprocă. Ăsta e secretul pentru a depăși o situație de criză. Atunci când amândoi veți fi mai relaxați, abia atunci începeți să analizați ce aveți de făcut.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 3 august 2018 Pești

Peștii azi vor visa la ceva draguț pentru ei, referindu-vă la un obiect de lux pe care îl veti vedea pe Instagram. Vrei să ai exact același lucru și niciunul dintre prietenii tăi nu are încă această curiozitate. Veți plasa această comandă fără întârziere, apoi anunțați această achiziție pe pagina dvs. socială. Această știre va crea furori și va fi preluată inclusiv de unele site-uri de știri, așa că aveți grijă ce și cum postați astăzi.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 august 2018. Dragoste fierbinte, prieten fals și o surpriză