Antena Meniu Search
x

Horoscop 30 iulie 2018. Noroc în dragoste, relaxare şi un bonus generos

Horoscop 30 iulie 2018. O zi foarte productivă în sfera financiară. Horoscopul anunţă şanse pentru un bonus major sau o mărire de salariu mult aşteptată. Multe persoane vor observa profesionalismul de care daţi dovadă şi vă vor arăta apreciere.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 30 iulie 2018 anunţă o zi cu mari beneficii în sfera afacerilor - Observator.tv

Horoscop 30 iulie 2018. O zi foarte productivă în sfera financiară. Horoscopul anunţă şanse pentru un bonus major sau o mărire de salariu mult aşteptată. Multe persoane vor observa profesionalismul de care daţi dovadă şi vă vor arăta apreciere. Continuaţi pe acest drum şi categoric nu veţi avea de pierdut.

Dacă lucraţi la un proiect foarte important, nu luaţi în seamă părerile sceptice care vă pot face să renunţaţi. Aveţi încredere în capacităţile voastre intelectuale şi totul va avea un final pozitiv.

Horoscop 30 iulie 2018 Berbec

Berbecii îşi vor cunoaşte dragostea în această zi. Veţi face cunoştinţă cu o persoană caldă, frumoasă şi cu adevărat fascinantă la o întâlnire de afaceri, încheiată cu succes. Nu veţi ezita şi îi veţi propune să ieşiţi la o întâlnire, pentru a vă cunoaşte mai bine. Seara va fi petrecută aşa cum v-aţi aşteptat. Această persoană este deschisă, sociabilă şi plină de umor. Partea bună este că şi el/ea vă va recunoaşte că simte o atracţie pentru voi. Veţi decide împreună că merită să începeţi o poveste de dragoste, mai ales că aveţi foarte multe lucruri în comun.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop August 2018 Berbec

Horoscop 30 iulie 2018 Taur 

Taurii îşi dedică toată ziua treburilor oficiale. Profesionalismul de care daţi dovadă va fi apreciat de noul vostru şef, care îşi va arăta respectul faţă de voi. Seara, veţi avea parte de relaxare şi linişte. Partenerul vostru de cuplu va pregăti o surpriză uriaşă care vă va mulţumi pe deplin: o cină romantică la unul dintre cele mai scumpe restaurante din oraş. Veţi povești, veţi râde şi vă veţi simţi extraordinar în compania acestei persoane, alături de care decideţi să vă petreceţi toată viaţa.

Consultă şi Horoscop August 2018 Taur

Horoscop 30 iulie 2018 Gemeni

Luni este o zi productivă pentru Gemeni. Sunteţi pregătiţi şi gata de muncă, aşa că orice proiect, chiar şi cel mai greu din această săptămână, va fi rezolvat cu uşurinţă de voi şi va primi aprecieri din partea şefului. Nu trebuie totuşi să vă culcaţi pe o ureche, ci din contră, în următoarele zile trebuie să daţi dovadă de acelaşi profesionalism. Nu va fi deloc greu, dacă vă concentraţi pe sarcinile atribuite vouă şi lăsaţi chestiunile minore pentru mai târziu. Vă aşteaptă o mărire de salariu.

Consultă şi Horoscop August 2018 Gemeni

Horoscop 30 iulie 2018 Rac

Ziua de 29 iulie este foarte specială pentru Raci. O persoană foarte importantă din familie îşi serbează ziua de naştere, motiv pentru care trebuie să găsiţi un cadou special, demn de apreciere, pentru această rudă. Nu vreţi să fiţi banali, aşa că veţi căuta peste tot idei şi exemple care să vă ajute să creaţi o surpriză extraordinară. Banii nu vor conta, ci fericirea de pe chipul acestei persoane, când va vedea cât de mult timp aţi investit în acest cadou.

Consultă şi Horoscop August 2018 Rac

Horoscop 30 iulie 2018 Leu 

Leii sunt preocupaţi de găsirea unui partener ideal pentru noul lor proiect. Sunteţi foarte mândri de ceea ce urmează să realizaţi, dar aveţi nevoie de o persoană de încredere care să vă ofere o mână de ajutor. Fiţi foarte atenţi în alegerea aliatului şi încercaţi să fiţi obiectiv. Dacă refuzaţi persoane pentru că nu vă plac vocea lor sau pentru că nu adoptaţi un stil vestimentar asemănător, lista candidaţilor se va restrânge atât de mult, încât veţi ajunge să lucraţi singur. Gândiţi-vă la nevoile pe care le are acest proiect, la cunoştinţele necesare şi alegeţi persoana potrivită, care îndeplineşte aceste calităţi profesionale.

Consultă şi Horoscop August 2018 Leu

Horoscop 30 iulie 2018 Fecioară

Fecioarele îşi petrec ziua de Luni alături de copii. Fie că veţi merge în parc, la aer liber, în vizită la câteva muzee educative, la film sau la un spectacol de teatru, această zi se anunţă una spectaculoasă, pe care cei mici nu o vor uita. Nici partenerul de cuplu nu va rămâne indiferent şi îşi va arăta aprecierea, mai ales că în ultimul timp, serviciul v-a ţinut departe de casă.

Consultă şi Horoscop August 2018 Fecioară

Horoscop 30 iulie 2018 Balanţă

Luni, Balanţa găseşte tot felul de modalităţi pentru a scăpa de muncă. De îndată ce veţi termina îndatoririle cerute de şefii voştri, vă veţi duce să luaţi prânzul alături de nişte colegi de proiect. Îi veţi surprinde chiar în mijlocul unei discuţii foarte interesante, care vă va captiva şi veţi uita să vă mai întoarceţi la treabă. Nu este o problemă foarte mare, atâta timp cât v-aţi terminat toate atribuţiile mult mai devreme decât programul de muncă, vă puteţi permite un răgaz de relaxare. Este de-abia începutul săptămânii.

Consultă şi Horoscop August 2018 Balanţă 

Horoscop 30 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii ar putea crede că sunt predispuşi să dea greş în legătură cu un proiect foarte important, la care lucrează de ceva vreme. Nu ar trebui să vă faceţi griji, ci să trimiteţi lucrarea voastră aşa cum este ea, spre conducerea superioadă. Uneori aveţi tendinţa de a vă supraîncărca, din dorinţa de a fi totul perfect, mai ales că sunteţi extrem de exigenţi cu voi. Şefii voştri nu vor fi dezamăgiţi, veţi fi informaţi că ideea voastră conceptuală a fost aprobată, dar are nevoie de mici modificări.

Consultă şi Horoscop August 2018 Scorpion

Horoscop 30 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi relaxată şi liniştită. La serviciu nu vor fi probleme, niciun conflict nu vă va strica starea de spirit, iar proiectele pe care le-aţi început, vor fi terminate astăzi cu succes. Vă veţi petrece o bună parte din zi, gândindu-vă la cine sunteţi şi ce vă doriţi să deveniţi. Sunt şanse mari ca viitorul să se schimbe curând pentru voi, aşa că nu stagnaţi. Puneţi în aplicare orice dorinţă, orice hobby sau activitate care vă face plăcere şi la care aveţi talent. Cine ştie? Succesul poate apărea fix când nu vă aşteptaţi.

Consultă şi Horoscop August 2018 Săgetător

Horoscop 30 iulie 2018 Capricorn

Capricornii dau dovadă de profesionalism în această zi de Luni. Sunteţi hotărâţi să faceţi tot posibilul pentru a semna un contract cu o anumită companie, care ar putea aduce beneficii considerabile firmei la care lucraţi. Deşi toţi colegii v-au înştiinţat că este aproape imposibil să încheiaţi o înţelegere promiţătoare cu aceşti clienţi şi că mulţii alţii au eşuat înainte, nu vă lăsaţi bătuţi şi vă organizaţi foarte bine planul de bătaie. Spre surprinderea tuturor, negocierea dificilă s-a încheiat cu un răspuns pozitiv, iar compania a acceptat înţelegerea propusă de voi. Şeful vostru îşi va arăta respectul, admiraţia şi mulţumirea şi vă va oferi un bonus generos.

Consultă şi Horoscop August 2018 Capricorn

Horoscop 30 iulie 2018 Vărsător

În această zi, Vărsătorii îşi fac planuri de vacanţă. Veţi petrece toată ziua la serviciu, ascultând poveştile fascinante ale colegilor voştri de muncă care au fost plecaţi în concediu, în staţiuni exotice şi captivante. Toate aceste discuţii vă vor da un imbold de a pleca şi voi în vacanţă. Seara, când partenerul/partenera va ajunge acasă, veţi discuta despre această dorinţă şi veţi plănui împreună o excursie de neuitat.

Consultă şi Horoscop August 2018 Vărsător

Horoscop 30 iulie 2018 Pești 

Peştii vor depune un efort considerabil pentru a face o impresie bună noului superior. Aţi aflat de la colegi că această persoană caută un angajat pentru a-l pune într-o funcţie superioară, lucru care v-ar aduce foarte multe beneficii, iar mai mulţi bani în portofel chiar nu ar strica. În colaborările cu acesta veţi fi foarte politicoşi şi atenţi pentru a nu face nicio greşeală. Sunt şanse mari ca lucrurile să meargă conform planului, dar trebuie să fiţi foarte atenţi în viitorul apropiat, pentru a fi siguri că toate proiectele demarate de voi vor avea un final pozitiv.

Consultă şi Horoscop August 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 30 iulie 2018. Noroc în dragoste, relaxare şi un bonus generos