Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 iulie 2018. Inel de logodnă, bani şi atingeri drăgăstoase

Horoscop 9 iulie 2018. Fiţi pozitiv, pentru că negativitatea pe care o împrăştii altora se va întoarce la tine, ca un bumerang. Pune gândurile întunecate deoparte, adoptă o atitudine pozitivă şi desfăşoară-ţi activitatea obişnuită cu gândul că această atitudine te va ajuta. Şi aşa va fi.

Zodiacul zilei de 9 iulie 2018
Horoscopul zilei de 9 iulie 2018. Informaţii la zi despre toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 9 iulie 2018. Fiţi pozitiv, pentru că negativitatea pe care o împrăştii altora se va întoarce la tine, ca un bumerang.

Pune gândurile întunecate deoparte, adoptă o atitudine pozitivă şi desfăşoară-ţi activitatea obişnuită cu gândul că această atitudine te va ajuta. Şi aşa va fi. Pe plan personal, lucrurile sunt în regulă, în afara unei probleme cu o rudă, care nu pare să înţeleagă că fiecare are viaţa lui.

Horoscop 9 iulie 2018 Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul astăzi va fi surprins de acțiunea principalului lor concurent. Văzând că pierde şi nu are nicio şansă în faţa dumneavoastră, îți va oferi dintr-o dată o propunere de colaborare. Aceasta nu este o manifestare a prieteniei, dar nu este, nici vreo manevră vicioasă pentru a vă testa vigilența. Vă confruntați cu gestul sincer al unei persoane care se recunoaşte învinsă. Nimeni nu a spus că nu va continua să fie un concurent intens, așa că nu trebuie să vă pierdeți vigilența. Dar azi veţi purta o victorie psihologică importantă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 9 iulie 2018 Taur

Taurul pe 9 iulie va avea unele emoții mixte. Pe de o parte, vă place vestea că șeful pe care l-ați urât în ​​mod sincer a fost concediat pentru o serie de infracțiuni. Pe de altă parte, vă daţi seama că această persoană, aşa dificilă cum era, a făcut parte dintr-un capitol, acum terminat, al istoriei dvs. la locul de muncă. Veți începe chiar să comparați fostul șef, care a fost întotdeauna disprețuit, cu noul lider. Este un paradox, pentru că acum aceste comparații vă fac să vă daţi seama de anumite lucruri.

Horoscop 9 iulie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi nu vor fi puternici în sfera interpersonală. Când faceți un compliment, asigurați-vă că vă exprimați expresii semnificative și nu un flux incoerent de interjecții. Totul va fi mult mai bine dacă lucrați la discurs și la stima de sine dimineața devreme. Îmbrățișeaz un gând important, ești vrednic de iubire și adorare. Totul va fi pus în mișcare de îndată ce în ochii tăi se va ivi un foc îndrăzneț. Fețele sexului opus se vor întoarce, garantat.

Horoscop 9 iulie 2018 Rac

Racul din 9 iulie 2018 se confruntă cu o persoană cam agasantă. Această persoană plictisitoare vă va urmări atât la serviciu, cât și acasă. Se comporta ca o persoană politicoasă, dar atât de stresantă, încât nici nu ştii cum să mai scapi de ea. Încercați o strategie care dă roade, de obicei. Obțineți orice inel care imită un inel de logodnă şi să-l puneţi pe deget, ca să creadă că sunteţi într-o relaţie şi să vă lase în pace.

Horoscop 9 iulie 2018 Leu

Această îl va obosi pe nativul din Leu. Veți fi nevoiți să vă ocupați de o mare problemă la locul de muncă, generată prin vina colegilor dvs. inconștienți. Mai rău de atât, acești oameni vor refuza să admită că sunt incompetenți cu sarcinile lor într-un mod foarte violent. Păstrați răbdarea și reveniți în luptă. Nu vă faceți griji, justiția va continua să prevaleze. Acești colegi vor fi pedepsiți, în timp ce vă așteaptă fie un premiu major, fie o întâlnire pentru o poziție de conducere.

Horoscop 9 iulie 2018 Fecioară

Fecioara astăzi nu trebuie să-şi încredințeze mașina unei persoane cu puțină experiență de conducere. Aceasta va fi singura restricție a acestei zile pentru tine. În toate celelalte privințe, vă puteți relaxa complet și puteți merge cu fluxul zilei. Nu aveți îndoieli, acest flux vă va duce la locul în care ați planificat să fiți. Dacă planul dvs. numărul unu este o apropiere de o anumită persoană, astăzi va avea loc un dialog interesant, urmate de atingeri drăgăstoase. Tu și această persoană drăguță decideţi să deveniţi un cuplu.

Horoscop 9 iulie 2018 Balanţă

Pentru Balanţă, principala dificultate a acestei zile va fi o lipsa grava de somn. Încercați să nu exagerați cu numărul de cani de cafea băute. Nu aveți nevoie de cafea, ci de o atitudine mentală corectă. Entuziasmul dvs. va determina ce rezultate veți avea în cursul lucrărilor din această săptămână. Muncește din greu, ridică-ți mânecile și treci la ceva mai responsabil și ambițios. Dacă locul de muncă nu îţi permite o astfel de dezvoltare, poate e timpul să te mai uiţi şi în altă parte.

Horoscop 9 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi nu ar trebui să dea ordine prietenilor. Nu sunt marionete în mâinile tale, ci oameni independenți, adulți care pot lua decizii fără sugestii. Va fi fundamental greșit dacă vă manifestaţi resentimentele împotriva unuia dintre prietenii dvs., o persoană care refuză să țină seama de recomandările dvs. Chiar dacă aveți dreptate, este absolut greșit să obligi pe cineva să facă aşa cum vrei tu, fără să încerci să explici raţionamentul din spatele gândirii tale.

Horoscop 9 iulie 2018 Săgetător

Sagetatorul va întâlni o nouă săptămână de lucru pe un val pozitiv. Vă veți bucura de tot (chiar și de revenirea sefului din vacanță). Veți realiza că, sub controlul său, lucrarea întreprinderii dvs. va merge din nou fără probleme și veți înceta să mai fiți singurul "cal" care trage pentru partenerii dvs. leneși. Apropo, șeful vă va aprecia munca în timpul absenței și veți primi un bonus destul de decent.

Horoscop 9 iulie 2018 Capricorn

Capricornii astăzi vor fi făcuţi fericiţi de un apel telefonic de la o rudă îndepărtată. Această persoană va raporta că intenționează să se mute în orașul dvs. pentru a locui permanent. Promiți să-i găseşti cartierul cel mai confortabil, cu ajutorul agenților imobiliari. În general, după acest apel, noi griji vor lua naştere. Veți lucra pentru a vă asigura că relocarea unei persoane importante pentru dvs. a funcționat perfect. Din cauza acestor probleme chiar refuzați să mergeți la o întâlnire cu o persoană foarte drăguţă.

Horoscop 9 iulie 2018 Vărsător

Varsatorul astazi va fi foarte rezonabil si foarte intelept in dialogul cu cealalta jumatate. El vă va cere ceva care implică o mare cheltuială, nu numai financiară, ci și emoțională. Nu-i vei spune că refuzi propunerea lui, ci încearcă să procedezi tactic și fără probleme. Veți transfera această conversație dificilă în alte subiecte interesante, iar partenerul dvs. va uita treptat de planul lor bizar.

Horoscop 9 iulie 2018 Peşti

Pestii pe 9 iulie 2018 vor avea multe momente plăcute. Veți fi bucuros că prietenul tău apropiat și colegul tău s-au întors din vacanță sau dintr-o călătorie lungă. La lucru, nu veți avea timp liber să discutați tot ce sa întâmplat cu fiecare dintre voi în timpul acesta. Din acest motiv, vă decideți să stați împreună într-o cafenea și să discutați despre tot ce se întâmplă. Această comunicare va dura mai multe ore și vă veți întoarce acasă foarte târziu. Avertizați familia că nu trebuie să-şi facă griji pentru dvs, ca să nu vă deranjeze cu telefoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Horoscop » Horoscop 9 iulie 2018. Inel de logodnă, bani şi atingeri drăgăstoase